2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم باید برم روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست

سلام جانا اگر مشکلی هست باید با روان درمانگر صحبت کنی لازم باشه به دکتر روانشناس معرفیت میکنه آنلاین هم میتونی وقت بگیری وصحبت کنی خیلی تاثیر داره 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اول پیش روانشناس نمیری بعدش روانپزشک 

من خودم بخاطر شکست عشقی که دو سال پیش خوردم باعث شد شش ماه تحت درمان روانشناس بودم 

افسردگیم به قول خودش از نوع متوسط بود البته من از خانواده ام هم از نظر عاطفی دور بود و واقعا احساس میکردم تنهام 

روانشناسم گفت با توجه به علائمی که داری باید یک مدت دارو مصرف کنی اما من قبول نکردم 

شش ماه طول کشید اما کامل خوب شدم و از حالم الان راضی هستم و روابطم تو خونه با خانواده عالی شده 

مادرمم فکر میکرد واقعا حسی بهش ندارم و کلا با هم جز دعوا حرفی نداشتیم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چرا اول پیش روانشناس نمیری بعدش روانپزشک من خودم بخاطر شکست عشقی که دو سال پیش خوردم باعث شد شش ماه ...

من همش فکرای منفی و استرس و تپش قلب دارم با حرفای روانشناس که خوب نمیشم 

۱۷ نه کنکوریم

اگه دانش اموزی مشاور مدرسه ارجاع میدادت به مشاور اموزش پرورش بعدا ازاونحا بهت نامه میتونن بدن اگر به دارو احتیاج داشته باشی اما اگر نمیتونی یکم جمع و جور کن هزینش شاید کلا ۶۰۰ ۷۰۰ تومن بشه با داروهات شایدم کمتر چون نرفتی تاحلا هم دوز داروی پایین میده بهت 

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اگه دانش اموزی مشاور مدرسه ارجاع میدادت به مشاور اموزش پرورش بعدا ازاونحا بهت نامه میتونن بدن اگر به ...

عزیزم با یه روانپزشک انلاین صحبت کردم بهم دارو داد 

فقط امیدوارم پیامکش نرفته باشه واسه بابام🤦‍♀️شما میدونی در چه صورت پیامک میره؟ برا بیمه هس؟