2777
2789

حالا که تبلیغاتش خیلی زیاد شده خواستم یکی از تجربه هامو بهتون بگم عزیزان

خودم که چندسال پیش خرید داشتم ازشون و اونموقع هم گرد ونه و کد تخفیف داشت و من کدتخفیف برنده شدم و حالا یسری محصولات سفارش دادیم که شما اگر محصولاتتون به ۶۰۰ تومن برسه فکرکنم یا مبلغ بیشتر کدتخفیف اعمال میشه و خانومی خودش موقع ارسال یکی از محصولاتتون رو حذف میکنه بصورت خودکار که سقف خریدتون به زیر ۶۰۰ تومن برسه و کد تخفیفتون رو لغو میکنه یعنی هزینه همه چی تمام کمال پرداخت میشه پس لطفا گول تخفیفات و کدهای هدیشو نخورید

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار تخفیفاشو استفاده کردم همچین مشکلی نداشتم... شاید اون محصولو نداشتن

نه اتفاقا پیگیری هم کردم گفتن که کدتون لغو شد چون سفارش لغو شده درحالی که خود سایت لغو کرده و باید هزینه رو کامل عودت میداد اما هزینه ای عودت ندادن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

تازه یکسری از محصولاتشون که میره تو لیست تخفیف ها تاریخ مصرفش شاید ۲ ماه مونده باشه مطمئنا شما ی ضدآفتاب رو نمیتونی یکی دوماهه مصرف کنی یا یسری از لوازم ارایشی ها اینم برای دخترخالم پیش اومده بود متاسفانه

اره دقیقا پارسالم همینکار رو با من کرد خیلی خالی بنده خانمی مثلا تخفیف گذاشت بعد گفت نداریم تامین نش ...

دقیقا برای منم همین مشکل پیش اومد و مبلغ پرداختی هم عودت ندادن خب ۱۰۰ تومن ۲۰۰ مون چیز بزرگی نیست برای خیلیا اما اینکه درکمال پرویی اینکارو میکنن و دستت به جایی بندنیست واقعا عصاب ادمو خورد میکنه

نه اتفاقا پیگیری هم کردم گفتن که کدتون لغو شد چون سفارش لغو شده درحالی که خود سایت لغو کرده و باید ه ...

نمیدونم تا حالا برام پیش نیومده. من و خواهرم بارها با تخفیفاش خرید کردیم

دقیقا برای منم همین مشکل پیش اومد و مبلغ پرداختی هم عودت ندادن خب ۱۰۰ تومن ۲۰۰ مون چیز بزرگی نیست بر ...

من شاواز خریدم راضی بودم 

هومر هم خوب بود 

الانزا و روژا هم خوبن 

ببین من خیلی خرید کردم ببین خانمی چیه که یه قلمم نخریدم یبار خریدم که اونجوری شد

برا منم تاریخ گذشته فرستاد

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

از خانومی خرید نکردم ولی هرموقع از تخفیف اسنپ فود استفاده کردم ،یکی از اقلام کوچک ارسال نشده،مثلا یک ...

کلا مشتری تا قسمت خرید و پرداخت براشون محترمه بعد از اون موقع خدمات پس ازفروشش جوری رفتار میکنن که بلانسبت عذرمیخوام انگار مشتری فهم و شعور نداره 

من شاواز خریدم راضی بودم هومر هم خوب بود الانزا و روژا هم خوبن ببین من خیلی خرید کردم ببین خانمی چیه ...

درسته خیلی ممنون که تجربتونو به اشتراک گزاشتین❤️

برا منم تاریخ گذشته فرستاد

دقیقا بعصا مبلغ وسایلاش کمه اما بعضی اوقات پیش میاد هرینه بالا پرداخت میکنی و محول تاریخ مصرف گذشته میفرسته و دست ادم به هیچ جاعم بند نیست کلاهبرداری مدرنه دیگه