2777
2789
وای منم شایذ ماه بعد ای یو ای کنم😓😓😓😓😓موقع انجامش درد داشت؟راستی چقد طول کشید بیمارستان بمونی ج ...

ن والا هیچ دردی نداره

من روی یکی از لوله های آندومترم کیست آندومتریوز داشتم

بیمارستان انجام ندادم توی مطب انجام دادم فقط دکتر گفت حدود نیم ساعت دراز بکش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن والا هیچ دردی ندارهمن روی یکی از لوله های آندومترم کیست آندومتریوز داشتمبیمارستان انجام ندادم توی ...

دکتر نکفت چه زمانی بری ازمایش بدی بیینی حامله هستی یا نه؟که بفهمی ای یو ای گرفته یا نه؟

منک امدومتریوز دارم لوله هام بازه 

سه حاه طبیعی کردیم نشد دکتذ گفت یه کاه دک امتحان کنید جوم اسپرم شوهرمم ضعیفه اگر نشد  بیاید ماه بعد ای یو ای😓

دکتر نکفت چه زمانی بری ازمایش بدی بیینی حامله هستی یا نه؟که بفهمی ای یو ای گرفته یا نه؟منک امدومتریو ...

گفت ۱۴ روز بعدش آزمایش بده

ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه،انشاالله مامان میشی

کدوم شهر زندگی میکنین؟

من ۲ سال و نیم دارم میرم دکتر،خیلی پروسه سختی رو طی کردم،ولی خیلی امید دارم ک مادر بشم

من اول ۲ تا آندومتریوز داشتم ولی داروی گیاهی مصرف کردم ی دونه اش از بین رفت و ی دونشم کوچیکتر شد

سایز آندومتریوزت چقدره؟

من دکتر بهم گفت آی یو آی انجام بده انشاالله ک مثبت بشه اگر نه ک باید برم برای آی وی اف

کسی ک آندومتریوز داره خیلی بیشتر از افرادی ک این مشکل رو ندارن ذخیره تخمدانشون میاد پایین