2777
2789

من وقتی دکتر میرم حالا هر دکتری این جوری خنگ میشم . مثلا یه حرف ساده ای که یه دقیقه پیش زده یادم هست اما یه چی دیگه جواب میدم . 

شمام پیش قشر خاصی خنگ میشین؟ 😑😑 

ضریب هوشیمم بدک نیست اخه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرکمبود اعتماد به نفسه منم گاهی اینجوری میشم مغزم سفید میشه یهو پرت و پلا میگم یا خیلی میخندم یا گیج بازی درمیارم😂

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

من پیش پدر شوهرم خنگ عالم میشم 

آخه مرد جدی ای هست

دیشب پرسید خاله ت بهتره  من فکر کردم میگه حالت بهتره

آخه معده درد داشتم چند روز پیش شروع کردم بگم آره بهتر شدم خداروشکر غذا روهم خورده بودم و فلان دیدم چشماش چهارتا شد مادر شوهرم گفت میگه خاله ت منو میگی جلو جمع آب شدم از خجالت 

چون خاله م دیسک کمرش عود کرده داشت حال اونو از من خنگ می‌پرسید 

من پیش پدر شوهرم خنگ عالم میشم آخه مرد جدی ای هستدیشب پرسید خاله ت بهتره من فکر کردم میگه حالت بهتر ...

الهیی😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀