2777
2789
عنوان

افرایش قیمت ایران خودرو

160 بازدید | 16 پست

راسته ک افزایش قیمت ۳۰درصد لغو شده 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو 

بعد عمری طلامو فروختم اونم تو ارزونی تا یه ماشین داشته باشیم و نصف پولشو جور کردیم دادیم بقیشو هم موقع تحویل به قیمت روز باید میدادیم که دولت زحمت کشید گرونش کرد و مارو بیچاره کرد 

دیگه با این قیمت نه میتونیم مابقی پول ماشینو جور کنبم و نه دیگه طلا داریم 😭😭😭

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم ببخشید یه جا نوشته بودید استخوان ساق پای دخترتوم منحنی هست میخام بدونم درمان کردید بچه منم همی ...

سلام مال بچه شما چطوره ،از دختر من فقط ی کم موقع راه رفتن ب داخل میزاره امید دارم که شدتش زیادتر نشه فعلا ک تو چشم نیست 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.