2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بدی هاش فکر کن

هر وقت اومد تو ذهنت بگو بره به جهنم بعدش اشو برو یه اتاق دیگه یه کاری بکن

و به این فکر کن تو داری عمرت رو تلف میکنی با غصه اون داره با یه دختر دیگه خوش میگذرونه

پس ولش کن

به بدی هاش فکر کنهر وقت اومد تو ذهنت بگو بره به جهنم بعدش اشو برو یه اتاق دیگه یه کاری بکنو به این ف ...

به این فک کنم حالم بدتر میشه که

ای خدا بدی هاش هم به چشمم نمیاد😔

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹
به این فک کنم حالم بدتر میشه کهای خدا بدی هاش هم به چشمم نمیاد😔

پس همون فحش رو کار کن

یادت افتاد بگو بره به جهنم بعدش پاشو یه کاری بکن

چتدبار تکرار کنی در عرض دوهفته تمومه

اولین مرحله اینکه جلو فکر کردن راجب اون رو نگیر.  بیشتر راجب بدی هاش فکر کن و اینکه چه ضرری میکردی اگه باهاش بودی

دومین مرحله بعد چند وقت اگه چیزی ازش داری، برو بیرون از خونه بندازش تو سطل آشغال. جایی باشه احساس آرامش داشته باشی.

سومین مرحله بذار زمان بگذره.

من از یکی خوشم اومد که لاشی بود مجبور بودم پا رو دلم بذارم چون میدیدم داغون داغونه.تازه حسودیمم میکرد عینک میگرفتم میرفت می‌گرفت. میرفتم مسافرت اونم میرفت.

پول نداشت نگران بود پولاشو بردارم