2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم برام حرف در میاره

185 بازدید | 9 پست

خواهر شوهرم قبلا ها میومد پیش مادرشوهرم به دروغ میگفت فلان ساعت فلان جا عروسو دیدم مادر شوهرمم این چیزارو هم میرفت میذاشت کف دست شوهرم 

شوهرم قبلا میدونست من هر جا میرم بهش میگم بهشون میگفت نه زن من نبود اشتباه میکنین

منم چون میدونستم شوهرم بهم اعتماد داره هیچ وقت چیزی بهشون نگفتم 

ولی الان بعد چند وقته رفتار شوهرم عوض شده احساس میکنم بهم بد بین شده میدونم اونا پرش میکنن شوهرمم دیگه نمیاد بهم بگه 

یبار گوشیم رو سایلنت بود حدود ۲۰ دقیقه گوشی رو نگرفتم بخاطر همین مرخصی گرفت از سر کارش اومد خونه گفتم خب شاید حموم بودم چرا انقد مشکوکی 

الکی میگفت نه فک کردم مردی 

وقتایی که حواسم نیست گوشیمو جک میکنه 

نمیدونم چیکار کنم 

میدونم مادر شوهر و خواهر شوهرمم میدونم از نفهمیشون اینکارو میکنن مثلا میخوان بگن ما خیلی زبلیم ولی با این کارا دارن زندگیو منو خراب میکنن 

چجوری بهشون حالی کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو مستقیم بهشون بگو بگو بیخود میکنین برای من حرف در میارین وای عجب آدمایی هستنا

ناراحت میشن میگن ما نمیخواییم زندگی شمارو بهم بزنیم دعوا میافتن باهام

اره ولی شوهرش بهش خیانت میکنه اونم به عالم و ادم مشکوکه ذهن شوهر منم خراب کرده

لعنت بهش که نمیتونه خوشبختی داداششو ببینه به نظرم حقشه که تلافی کنی به شوهرتم بگو اگه شکاکه تو تحمل نداری که الکی تهمت بشنوی بشی آش نخورده دهن سوخته وای داغ کردم

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

چجوری محترمانشو بهم میگی چون اینا خیلی سلیطه هستن دعوا میافتن

اول به همسرم میگفتم متوجه ی یه سری رفتار ها شدم که قبلاً ازت ندیدم و الان واقعا برام تعجب اوره این رفتارات دلگیرم کرده دلیلش چیه بعد میگفتم که شنیدم مادر و خواهرت هم یه سری حرفا درموردم میزدن و وقتی می‌دیدم اینقدر بی توجه ای و موجه بهشون میگفتی که نه من اینکارو نمیکنم واقعا از ته دلم خوشحال میشدم فکر نمی‌کردم قراره باورت بشه ولی انگار که شده یا برو به خانوادت بگو که دیگه درباره ام چیزی نگن یا اگه نمیگی اینو بدون که خودم میرم بهشون تذکر میدم 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
اول به همسرم میگفتم متوجه ی یه سری رفتار ها شدم که قبلاً ازت ندیدم و الان واقعا برام تعجب اوره این ر ...

دوست دارم غیر مستقیم به مادرش بگم بفهمه با حرف اینور اونور بردنش زندگی مارو داره خراب میکنه 

با شوهرم صحبت کنم میگه اصلا همچین چیزی نیست تو فکرت نسبت به خانواده من خرابه