2777
2789
عنوان

سرطان خون لطفا بیاید

214 بازدید | 13 پست

بچها من یکی از بهترین دوستام 17 سالشه رفته چکاب کامل چند بار داده هربار گفتن دو درصد سرطان خون داره خیلی خیلی نگرانم خیلی خوشگل و جوونو و مهربونه دکتر گفته یه ماه هیچ کاری نکن بعد یه ماه یا از بین میره یا یهو زیاد میشه که اگه زیاد شه باید شیمی درمانی کنی تروخدا بگید شما کسی و دیدید این مشکلو داشته باشه خوب شده باشه؟ دارم از غصه میمیرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان خون درمان دارهاز الان درمانو شروع کنه خوب میشه

اخه دکتر گفته یه ماه کاری نکنه بعد یه ماه اگه بکشه به 20 30 درصد چی؟
سنشم کمه اخه بعد تازه فهمیده از پارسال قلب درد داشت

اگه بخواد شیمی درمانی کنه موهاشو باید بزنه؟  

اخه دکتر گفته یه ماه کاری نکنه بعد یه ماه اگه بکشه به 20 30 درصد چی؟سنشم کمه اخه بعد تازه فهمیده از ...

نه عزیزم نیاز نیست شیمی درمانی موهاشو بزنه

الان دارو هست عوارض خیلیییی کن

#درمان_بیماریها 49

❇️ درمان #سرطان_خون:

1ـ هر روز خوردن شلغم 100 تا 200 گرم

2ـ خوردن دمکرده یا جوشانده گُل‌ همیشه‌ بهار (کالاندُولا)

3ـ نصف لیوان عرق طبیعی زنجبیل هر روز عصر میل شود.

عرق زنجبیل، محرّک قلب، ضدّ کلسترول ‌بد، ضدّ سرطان و ضدّ انعقاد و لخته ‌شدن‌ خون.

4ـ یک قاشق چای خوری زنجبیل ‌پروده شده در عسل میل شود.

🔶🔹🔹🔹🔹🔶

❇️ درمان #سرطان_غدد_لَنفوم (نوعی از سرطان خون):

1ـ میوۀ عنّابِ رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید (هر هشت ساعت یک استکان).

2ـ به همراه غذا (ناهار و شام، یا افطاری و سحری) یک چهارم کاهوی متوسّط را بدون سُس بخورد.

3ـ اگر بیمار دچار بی‌قراری شبانه، بی‌خوابی روزانه و خارش پوست بدن است: هرشب ماساژ با روغن قُسط دهد و قبل‌ از هر حمّام سرکۀ طبیعی سیب به محل خارش بمالد.

❇️🔹❇️🔹❇️🔹

عشقم بهش توصیه کن بره دکتر طب اسلامیطب ایرانی و سنتی نه آآخه طب هندی و چینی و اینا قاطیشهخیلی اطرافی ...

واقعا؟ کسی خوب شده اینطوری؟ شما دکتر خوبی سراغ دارید اسم بدید چون پدر و مادرشم خیلی نگرانن طفلک پدرش خیلی گریه کرد

عشقم بهش توصیه کن بره دکتر طب اسلامیطب ایرانی و سنتی نه آآخه طب هندی و چینی و اینا قاطیشهخیلی اطرافی ...

دکتر طب اسلامی چه صیغه ایه دیگه؟ 

با دعا خوب میکنه؟ 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
نه عزیزم نیاز نیست شیمی درمانی موهاشو بزنهالان دارو هست عوارض خیلیییی کن

اها مرسی ولی دکتر گفته چون سنش کمه دارو های قوی نمیتونن بزنن بعد اوناییم که میزنن تا 30 درصد تاثیر درمان داره