2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار دزدیه و این طلا حرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست
اینکه بگی فروختم خب دروغه صد در صد و اشکال داره بنظرم خیلی محترمانه بگو که اون طلاها کادو بوده اگرم ...

خونه رو به نام ما نمیکنن

ضمن اینکه اگه بگم نمیفروشم شر به پا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر کن که قراره صاحب خونه بشی 

هرزمان قرار شد خونه بخری رفتی پای سند اون وقت بفروش 

که یک کمکی هم خودتون کرده باشید 

قبل از خرید اصلا طلا نده 

بعد چرا بگی فروختم بعد میفهمند اوضاع بد میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خونه رو به نام ما نمیکننضمن اینکه اگه بگم نمیفروشم شر به پا میکنن

ای بابا پس بگو فروختم خرج فلان چیز کردیم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اگه به نام خودشون زدن چی؟

اصلا قبول نکنید این مسخره بازی ها چیه 

اگر سند به اسم شما باشه قبول کنید اگر قراره سند به اسم خودشون باشه اصلا زیر منت هم نرید

اینم بگم حتی یه متر از اون خونه رو نه تنها به نام من حتی ممکنه به نام شوهرمم نکنن.دلشون هم به حال ما ...

مال خودتن اون طلاها نده بهشون 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید