2777
2789
عنوان

خانماکمک

113 بازدید | 20 پست

سلام خانمای گل .

١١روزه پریودم نشدم.یعنی ٢١ آذر اولین روزپریودوبعد ٧ روزپاک شدم.وبیبی چک ۴روزبعد تأخیر گذاشتم منفی بود٢ بارهم تکرارکردم .وازاون روز٧ روزه گذشته ومن هنوز  پریود نشدم.ودوسه روزه زیردلم دردمیگیره وترشح دارم.البته زخم دهانه رحم همراه عفونت هم داشتم که قرص متروماکس ٢۵٠ واسه عفونت ودکترگفت بخوروتا روز۵ قاعدگی بعد سفیکسیم ۴٠٠ روشروع کن که هنوزپریودنشدم.ممکنه ازقرص متروماکس باشه که پریودنشدم؟یا امکان بارداربودنم هست؟

البته بگم من شب قبل تخمک گذاری هم نزدیکی واسه نینی داشتم وبعد چند روزرفتم معاینه که دکترم گفتند زخم شدید وعفونت دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با علایمی که داشتم مطمین بودم باردارم اما امروز بی بی گذاشتم منفی بود... شاخام درومد.. هیچوقتم سابقه ...

منم هروقت دوروزتأخیر افتاده یا یک روز بیبی گذاشتم ومنفی شد.خورد توذوقم وحالم بد شد آخه آرزوم داشتن یک بچه سالمه

منم هروقت دوروزتأخیر افتاده یا یک روز بیبی گذاشتم ومنفی شد.خورد توذوقم وحالم بد شد آخه آرزوم داشتن ی ...

ایشالا گه به زودی زود یه بی بی مثبت حالتو جا میاره  و صاحب یه نی نی سالم میشی

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

۴سال پیش هم بعد ٢٠ روزتأخیر پریود آزمایش خون دادم بارداری رونشون ندادوقتی آمپول زدم دوتا تکه گوشت افتاد که فهمیدم بارداربودم ولی آزمایش خون نشون نداد.

من ۶ ساله باردارنشدم.پریودهام هم خداروشکر کمی منظمه .که ماه قبل ۶روز زودترپریودشدم.ولی امروزدلم دردم ...

منم از بعد ازدواج همیشه پری میزون بود 28 روزه.. واسه همین کلی تعجب کردم

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام