2777
2789

عزیزانم اینا اصول بنده هستش .لطفا باهم جنگ نکنید و اگر اننقاد یا پیشنهادی هم باشه بنده حتما و باکمال میل میخونم .

قسمت اول.......‌‌‌‌

* لباس مناسب سایز بدن رنگ مناسب بپوشید و حتما مناسب 

مکانی که در اون( لباس خواب  کاستوم  پارک کوه و...) هستید تن کنید. اکسسوری های زیبا و مناسب بپوشید.

* بوی خوب و خوش داشته باشید 

* به خودتون برسید اعتماد به نفس بالا داشته باشید. بدین منظور که پوست و مو و دندان های سالم داشته باشید.

*همیشه لبخند داشته باشید 

*  به بدنتون و خودتون احترام بگذارید تا دیگران هم به شما احترام بگذارند اگر حال جسمی شما به هر دلیلی خوب نیست و خانه نامرتب هستش یا اشپزی نکردید خودتون رو نه اذیت کنید و نه عصبی بشید ( شما لایق احترام به خودتون هستید فرلموش نکنید) میتونید شخصی رو بیارید که کارهای منزل رو انجام بدن . که این خودش چند مزیت داره یکیش اینه که خسته تر نمیشید و وقتی همسرتون میاد انرژی و وقت برای ایشون دارید و به نوعی غر زدن و عصبانیتی هم ازسمت شما درکار نیست.

*حتی اگر مادر هستید قرار نیست خودتون رو کامل وقف بچه کنید( بدین معنی نیست که درست تربیتش نکنیدا!) میتونید کمک بگیرید .ببینید شما قبل از مادر شدن همسر بودید و هستید .ینی مادر شدن شما هیچ منافاتی با این نداره که ظاهری نامرتب و اعصابی داغون و باعث کم شدن روابط زناشویی و عاشقانه شما بشه.

*هیچ وقت جلوی کودکتان به تندی و عصبانیت با همسرتون صحبت نکنید چون اولین کسی که با شما در اینده همانگونه رفتار خواهد کرد همان فرزند شماست. بدگویی ، شکایت همسرتون رو جلوی فرزندتون نکنید. 

انقدر مودبانه باهم حرف بزنید که پدر( یامادرش) را پادشاه ( ملکه) بداند.  احترام بگذارد.

* الفاظ زشت و بد رو هیییچوقت به کار نبرید. هییچوقت برای ترساندن یا حتی برای شوخی با طرف مقابل حرف از جدایی و رفتن نزنید.

ادامه در تاپیک بعد ان شاءالله.... 

به امید تربیت و خودشناسی بهتر خودمان و بعد پروراندن فرزندانی لایق  .. فزرندانی که در اینده به خاطر تربیت بد یا خوب من نوعی یا شمای نوعی را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

چرا که آن ها هم همسر خواهند شد......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان