2777
2789
عنوان

این کاربر روانیه رسیدگی کنیذ

393 بازدید | 30 پست

نی نی یار چرا رسیدگی ب این روانی نمیکنی هر وقت میام سایت اعصابمو بهم میریزه تو همه تاپیکا داره با اسی دعوا میکنه همه جا مخالفه همس و‌کافیه بهش بگی جداباد تاپیکاتو درمیاره و میکوبه تو صورتت و همششش اصرارررر داره شماااا درس نخوندین تحصیل نکردین و فقط شوهر کردین… صدبااار بهش گفتم بابا من لیسانسمم گرفتم بااینکه اصلا احتیاج ب درس نداشتم ولی خب ار سر بیکاااری درسمو خوندم و تاماااام شد و دیگ وقتش بود شوهرررکنم و واسه ازدواج سنم کم نبود!!!! اصلا ب این چههههه همه حا این روانی اعصاب همه اسیارو بهم میزنه میره توووو مخ همههههه 

رسیدگیییی کنید یا منو‌کلا تعلیق کنید نیام بااین دهن ب دهن بشم اعصابم بخم بریزه این روانییییه رواااتی

@خوش__خبر  

واییی دقیقاااا منم چندجا دیدمش

اصلا نرمال نیست جوابا و رفتاراش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی دقیقاااا منم چندجا دیدمشاصلا نرمال نیست جوابا و رفتاراش

کدوم رفتار و جواب عزیزم خوشحال میشم به خودم بگی و حلش کنیم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

وقتی نمیشناسید خوب نیست در مورد وسی نظر بدید و یک طرفع ب قاضی برید

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

وقتی نمیشناسید خوب نیست در مورد وسی نظر بدید و یک طرفع ب قاضی برید

میشناسن کسی نشناخته چیزی نمیگه روانی ای بخاطر خودت خودنو نشون‌دکتر بده

اصلا نرمال نیستی  خدا بداد اطرافیانت برسه و خدااا خیلی مهربونه ک یه مرد رو نصیبت نکرده ک بدبختش کنی

ندیدمش تا حالا ولی کلا بیخیال جواب اینجور آدما رو ندید یه عده فقط برا عقده گشایی میان اینجا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فقط اونجایی که گفتی اعصاب همه اِسی هارو بهم میزنه😆❤️اسی ها برام جالب بود

همه جا با اسی دعواشه و کافیه از اسی طرفداری کنیییی ‌یا میگه خودشی کاربری دیگته و میگیردت حرررف ک تحصیل نکردی بابا صدبار گفتم تحصبل کزدم تحصبل😂😂😂😂😂ولی نمیدنم‌چزا فک میکنم خودش تا ابندایی خونده اخه ی دکتر هم انقد اسم تحصیل رو نمیاره همش

تا عقده نشه چیزی واست سر زیون نمیشه بنظرم

فقط به کاربرها میگم اگر اطلاع دقیقی ندارید ، نظر ندید.یک طرفه به قاضی نرید. چون اینجور موارد رو تو ا ...

دوست عزیز ایشون دوتا کاربری دارن و فشاری شدن

من کشف کردم بخاطر همین انقدر عصبانی ان

ندیدمش تا حالا ولی کلا بیخیال جواب اینجور آدما رو ندید یه عده فقط برا عقده گشایی میان اینجا

اخه نیمدونی همش تو اخر تاپیکای قبلش تگم میکنه و چرت پرت و نی نی یار😵‍💫اصلا عجیبه عجیییب

از ادم بیشور رد میشی و‌میگی بیخیال ولی این بیشورم نیس اصلا مغلوم نیس چیه