2777
2789

بچم هنوز یسالو دوماهشه و تازه فهمیدم فک کنم ۴ ماهه حاملم،چون تو شیردهی زیاد پری نشدم برا همین دیر متوجه شدم،خیلی افسرده شدم موندم چرا یهو اینطوری شد منکه هم قرص میخوردم هم طبیعی جلوگیری داشتیم هم بعد یه رابطه مشکوک اورژانسی خوردم ولی نمیدونم چجوری این بلا سرم اومد هنوز خستگی زایمان قبلی رو تنمه مخصوصا اینکه یه ماه بعد زایمانم شوهرم بهم خیانت کرد و کلا خاطره تلخی از زایمان برام جا گذاشته و زخمش هنوز تازس

خودمم هنوز سنی ندارم تا بزرگ شدم بزور ازدواج کردم و یه بچه بغلم اومد الانم تو بیس سالگی یکی دیگه رو حاملم

توروخدا بیاین آرومم کنین دارم لگداشو حس میکنم ولی دوسش ندارم حتی دلم نمیره برم سنو ببینم چن وقتمه به هیچکسم نگفتم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

تازه میخواستم بچم بزرگ شه برم سرکار یا برا فرهنگیان دوباره بخونم که اینجوری شد😔چقدر من بدبختم خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گناه بچه چیه؟

حالا که قسمت شده 

ان شاالله مشکلاتت حل بشه صبوری کن 🌸🥲

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

واقعا متاسفم عزیزم منم مثل شما یه روزایی بچه امو دوست ندارم ولی یه روزایی دوسش دارم تکلیفم با خودم مشخص نیست

صد موی سفید پس داده ام بس نیست؟                              کی خسته میشوی فلک از امتحان من؟؟

اوه‌ اوه خدا صبرت بده فقط

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تازه میخواستم بچم بزرگ شه برم سرکار یا برا فرهنگیان دوباره بخونم که اینجوری شد😔چقدر من بدبختم خدا

هی روزای سخت ماهم تموم میشه توکل بخدا

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
سقط،قتل جون ۴ماه

میدونم عزیزم برا همین فقط دلم میخاد خودش ناخواسته سقط شه 😢اصلا شرایطشو ندارم حتی اوضاع مالیمونم چن وقتیه شدید بهم ریخته