2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیاین 🍗🍔🥗🍲🍜

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شب میریم مهمونی نهار درست نمیکنم :)

نهار چه ربطی به شام داره 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

من ی ذره جوش شیرین میریزم روش ..قشنگ میپزه

همون اول ک نخودو لپه هارو میذارید روی گاز جوش شیرینم میریزید؟ اندازه ی قاشق چایخوری یا...؟  

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیس میکنی قبلش؟!

حدودا ۴ ۵ ساعت خیس میکنم

باز نخود خوبه، لپه اصلا نمیپزه مگر بریزم تو زودپز! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

همون اول ک نخودو لپه هارو میذارید روی گاز جوش شیرینم میریزید؟ اندازه ی قاشق چایخوری یا...؟

ی ذره ک گذشت میریزم...من مثلا لپه رو جدا تو ی قابلمه دیگ میپزم

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
ی ذره ک گذشت میریزم...من مثلا لپه رو جدا تو ی قابلمه دیگ میپزم

مرسی عزیزم🌹

مرسی عزیزم🌹

خواهش میکنم حتما امتحان کن..ولی دیگ نزار زیاد بپزها چون کلا وا میره

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
خواهش میکنم حتما امتحان کن..ولی دیگ نزار زیاد بپزها چون کلا وا میره

حتما 👌🏻 مرسی

حدودا ۴ ۵ ساعت خیس میکنمباز نخود خوبه، لپه اصلا نمیپزه مگر بریزم تو زودپز!

جنس لپه ایی که میگیری رو عوض کن 

جنسش خرابه 

مام یه بار مامانم لوبیا گرفته بود تو فک کن 7 ساعت میزاشت رو گاز نمیپخت آخرشم یکم خام بود هنوز 

رفتیم از یه جای دیگه یه مارک دیگه خریدیم خوب شد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جنس لپه ایی که میگیری رو عوض کن جنسش خرابه مام یه بار مامانم لوبیا گرفته بود تو فک کن 7 ساعت میزاشت ...

اهان شایدم از همینه، ایندفعه ی مارک دیگه میخرم

مرسی عزیزم

مغازه اس صب ساعت ۶ نیره تا ۹ سب

خدا قوت عزیزم 🥰 😘 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏