2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه در بارداری ی سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست
تازه ی هفته ست سونو دادم و فقط گفتن بریچه. الان یه ماهی میشه دردای شدید واژنی هم دارم.ک چند روزه ب ...

با دکترت مشورت کن.ا ستراحتت بیشتر کن

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ی هفته ست سونو دادم و فقط گفتن بریچه. الان یه ماهی میشه دردای شدید واژنی هم دارم.ک چند روزه ب ...

ببین گلم هنوز واسه بریچ و سفالیک بودن بچه ت خیلی زوده.تا هفته 32-34 هم احتمال داره بچه بچرخه.یعنی بچه مدام در حال عوض کردن موقعیتشه.دردای واژنت رو جدی بگیر حتما

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بریچ ینی چی،؟

یعنی بچه با پا هست بجای اینکه با سر باشه.طرز قرار گیریش باید برعکس حالت ایستاده ی مادر باشه.این الان مث خودم ایستاده

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
نمیدونم چقدره.با چ عنوانی تو سونو نوشته ست ک برم ببینم چنده؟ طول سرویکس چیه اصن؟

یا نوشته طول سرویکس یا cervix عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
منم هزار درد گرفتم تو بارداری یه روز دستم درد میکنه یه روز پام یه روز عفونت میگیرم اصن هر دردی بگی م ...

والا بخدا دستمم بستم الان.ایقد ک درد شستم زیاده.

ببین گلم هنوز واسه بریچ و سفالیک بودن بچه ت خیلی زوده.تا هفته 32-34 هم احتمال داره بچه بچرخه.یعنی بچ ...

برای دردای واژنی چندباری رفتم دکتر و همش میگه طبیعیه.

بارداری اول این چیزا رو اصلا نداشت

برای دردای واژنی چندباری رفتم دکتر و همش میگه طبیعیه. بارداری اول این چیزا رو اصلا نداشت

آخی عزیزم بارداری دومته و انقد استرس داری؟بیخیال استراحت کن سعی کن پاهات بالاتر از بقیه ردنت باشه انشالله بارداری خوبی داشته باشی😊

همین ک لطف کردی و ی سری ب من زدی ممنون😢

نگران نشو

به قول یکی از دوستان تو بارداری شاخ در بیاری هم عجیب نیست

دردای مختلف به سراغ اوم میاد

واسه بریچ بودنم کاری از دستت برنمیاد

فقط حواست باشه خم نشو رو توالت ایرانی هم اصلا نشین

ان شاالله به خیر و خوشی تموم میشه این دوران

قدرشو بدون

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
وای خدا.کاش یکم زودتر بگذره.

عزیزم اینم میگذره ,به این فکر کن تازه الان دوران خوشیته ,بعدش شب نخوابی و ...😁😁😝😝

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آخی عزیزم بارداری دومته و انقد استرس داری؟بیخیال استراحت کن سعی کن پاهات بالاتر از بقیه ردنت باشه ان ...

آره فدات شم.بچه داری رو هم دارم.مدرسه هم میره کلاس اوله باید ب اونم برسم.خودمم حس میکنم پاهام ک بالاس یکم  ریلکس ترم

عزیزم اینم میگذره ,به این فکر کن تازه الان دوران خوشیته ,بعدش شب نخوابی و ...😁😁😝😝

نگوووووو😭😭😭😭😭😭😭

اشکمو درنیار😭😭😭😭😭😭

خواب برام یه رویای دور شده

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020