2777
2789
عنوان

سقط ناخواسته جنين

955 بازدید | 56 پست

سلام دوستان جنين من تو هفته هشتم رشدش متوقف شده الان تو هفته نهم هستم دكتر تا ٧ آبان اجازه سقط طبيعي داده اگه تا اون موقع سقط نشه گفته بايد كورتاژ بشم ميخواستم بدونم كسي تو شرايط من بوده؟ چطور ميتونم سقط طبيعي داشته باشم؟چيا بخورم؟ آخه اصلا علائم ندارم اصلا لكه بيني هم ندارم.اصلا دلم نميخواد كورتاژ كنم لطفا اگه تجربه دارين كمكم كنين

من شربت زعفران خيلي خوردم

با رازيانه دم كردم با عسل خوردم خيلي

ب مدت دو ساعت طناب زدم البته پشت هم نه، تو تايم هاي مختلف طناب زدم خيلي كمك كرد ب سقط طبيعي

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️

عزیزم خیلی متاسف شدم.انشالله بارداری بعدی.

دارو بهت نداد؟تو اینجور مواقع قرص زیرزبونی میدن و سریع به خون ریزی میفتی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شربت زعفران خيلي خوردم با رازيانه دم كردم با عسل خوردم خيلي ب مدت دو ساعت طناب زدم البته پشت هم ...

شربت زعفران ميخورم حالم خيلي بد ميشه .شما چطوري درست مبكنين شربتشو؟

منم جنين تو هفته ٧ توقف رشد داشت زياد بزرگ نبود، دردش فقط ي ساعت اول بود

مثل پريودي شديد درد داشت بعدش مسكن خوردم اروم شدم ولي خونريزيش زياده

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️
عزیزم خیلی متاسف شدم.انشالله بارداری بعدی. دارو بهت نداد؟تو اینجور مواقع قرص زیرزبونی میدن و سریع ب ...

نه دارو نداده خودمم ميترسم سرخود دارو بخرم استفاده كنم

منم هفته هفتم بارداری بودم ک پری روز خونریزی افتادمو بچم سقط شد،😔😔😔ولی خیلیییییییییی درد کشیدم خیلییی زیاد خداواسه هیشکی نیاره 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه