2777
2789
عنوان

دیگ شوهرم روانیم گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 27 پست
اگ کوردنیستم پس چیم عشقم😂💔کوردم والا شماهم؟

ومن هم 😂

کورد کجایی شمامه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ومن هم 😂کورد کجایی شمامه؟

خوشبختم گلی😂♥️

والا کرمانشاهم دردت،حتما همسرشمام نظامیه😂

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختم گلی😂♥️والا کرمانشاهم دردت،حتما همسرشمام نظامیه😂

عا والا 

کجای کرمانشاهی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همسن دخترتونم🥲

زنده باشی گلم 😘

😂😂حافظیه م شما چی

شریعتی

خوشبختم عزیزدلم🥹❤️

منیش😍

وای اگر دنبالش بگیره خیلی کار پر درامیدیه بخدا همه شغلا همینن دختر 

ببین یکیو میشناسم شوهرش بیکار بود ۴۰ روز زیارت عاشورا خوند شغل گیرش اومد

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بهش بگو اوضاع اقتصادی  خیلی بده،تورم فاجعه اس،ممکنه این کار رو جمع کنی دیگه نتونی کاری رو شروع کنی .

به خدا اونا که پشت میز نشستن و به قول شما آبمیوه میخورم.نه راه پیش دارن نه راه پس.

شوهر من نخبه تحصیلی بود . کارمنده وزارت نفته ، حقوقش به ۳۰نمیرسه .مدام میگه کاش می‌توانستم یه کار دوم راه بندازم اما از ترس  قسط و وام‌هایی که داریم جرات نداره شغلش رو رها کنه.اینقدر هم تایم کارش طولانیه .۶عصر که میاد خونه دیگه فرصتی برای شغل دوم نمیمونه.با دوتا بچه هم نمیشه ریسک‌کنه شغلش رو رها کنه.به همسرت بگو الان پول مهمه ،ظاهر مهم نیست

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.