2777
2789
چیکار کنم الان اصلا شرایطشو ندارم دخترم دو سالشه خودم شهر غریب دست تنها نمیتونم

دقیقامثل من 

منم بچم زیر دو سال بود  که حامله شدم البته بچه سوم 

و خانواده ازم خیلی خیلی دور بودن طوری که سالی یه بار نهایتش دو بار ببینمشون 

و به شدت بد ویار بودم اما نگه اش داشتم الان بهمن ماه دو سالش میشه و چقدر این بچم مهربون و صبوره

خب خیلی هواسمون بوده بخدا خیلی عجیبه چجوری مثبت شده حالا فردا یگی دیگم میزنم شاید این خرابه

ان‌شاءالله که خرابه 

روش جلوگیری چیه ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامثل من منم بچم زیر دو سال بود که حامله شدم البته بچه سوم و خانواده ازم خیلی خیلی دور بودن طوری ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم احساس میکنم در حق بچه اولم ظلم میشه خیلی کوچیکه هنوزم ب شوهرم نگفتم میدونم بگم اونم راضی نیست

طبیعی🥲

خب دیگه تو این روش پنجاه درصد امکان بارداری هست اصلا روش حساب نمیشه 

من الان خدا خواسته باردارم با کاندوم  

ولی به سقطش اصلا فکر نکردم 

گناه داره تو هم اگر مثبت بود سقط نکن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خدا حفظش کنه برات عزیزم نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم احساس میکنم در حق بچه اولم ظلم میشه خیلی کوچی ...

دقیقا منم همچین حسی گرفتم حس عذاب وجدان و چقدر سخت بود فک میکردم چه طوری همزمان هم حواسم به ا ن باشه هم به این اما خدا قدرت بزرگی در وجود مادر گذاشته و مطمئن باش بعد هاااا به حرفم میرسی