2777
2789

میگن وقتی مادر میشی دیگه زندگیت هیچوقت مثل قبل نمیشه، نمیتونی برای خودت باشی، تنهاییاتو از دست میدی دو نفره‌های زندگیتونو از دست میدین بعدش از ته دل آرزو میکنی ک ای کاش برگردم ب دوران قبل بچه دار شدن...

بنظرتون این جوریه؟ چی کار میشه کرد ک این احساس کمرنگ بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا یکی دو ماه بعد زایمان این حس خیلی شدیده. چون واقعا بچه درگیرت میکنه. کم کم که روال کار دستت میاد و بچه هم جون میگیره از یه طرف‌ وقتت ازادتر میشه و به خودت و شوهرت میرسی از یه طرفم روز به روز بیشتر عاشق بچه‌ت میشی و سختیا کمتر اذیتت میکنه

طبیعیه که از زندگی دو نفره از اون همه خوشگذرونی های دونفره یهو ی بچه ی کوچولو وارد زندگیت میشه و همه چیز تغییر میکنه گاهی اوقات با خودت میگی چرا زودتر بچه دار نشدم گاهی اوقاتم میگی ای کاش میشد فقط چندساعت برگردم به قبلم من دوتا بچه ی کوچیک دارم ک هیچ کسی هم نیست کمکم بده گاهی اوقات تو اوج خستگی میگم کاش برگردیم ب قبلمون ولی وقتی نگاشون میکنم میگم ن الان زندگیم ی رنگ دیگه گرفته درکل باید مدیریت کنی همه چیزو