2777
2789

نه حتی بهش فکرم نکردم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی سالم زندگی کردم چرا باید توهم داشته باشم

نه رابطه نامشروعی بوده نه استفاده از سرنگ و وسایل خطرناک خیالم راحته 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نه وقتی سالم زندگی کردم چرا باید توهم داشته باشمنه رابطه نامشروعی بوده نه استفاده از سرنگ و وسایل خط ...

آخه آرایشگاه و استخر و اینا آدم میترسه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اره_ ولی اونجوری که یه سره رو مخم باشه نهمن رفتم خون دادم اگه چیزی بود میگفتن نه ؟؟

آزمایش مخصوص ننوشته باشن نه معلوم نمیشه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

بله توهمش داشتم

تا دوسه ماه پيش كه ازمايش دادم

الحمدلله منفى 

هم از ايدز مى ترسيدم و هم هپاتيت 

،هم خودم ازمايش دادم هم همسرم الحمدلله هيچ كدومو نداشتيم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
اره_ ولی اونجوری که یه سره رو مخم باشه نهمن رفتم خون دادم اگه چیزی بود میگفتن نه ؟؟

من ی مسکل پوستی گرفتم

دخترم رابطه جنسی نداشتم تو نت زدم دیدم یکی از چند تا عامله ایدزه

صبحی ازمایش دادم

دارم گریه میکنم تا وقتی ک برم بگیرمش😑

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بله توهمش داشتمتا دوسه ماه پيش كه ازمايش دادمالحمدلله منفى هم از ايدز مى ترسيدم و هم هپاتيت ،هم خودم ...

تا جوابشو‌گرفتی استرس داشتی؟

من دخترم 

یکی دوتا ضایعه مولوسکوم روی شکمم چند وقته هست و از استرسش مزدم تا دکتر فریز کرد  سه ماه پیش و دیروز باز درومد رفتم پیش  دکتر انقد گریه کرذم   ک گفت همش از استرسه سیستم ایمنیتو ضعیف کردی.  و چند وقته ازمایش ندادی؟گفتم هیلی وقته. ی ازمایش کلی برام نوشت. امروز دیدم ایدزم جزوشونه. از وقتی از ازمایشگاه اومدم دارم گریه میکنم

چرا توهم ایدز دارین؟رابطه نامشروع متعدد دارین یا تتویی چیزی انجام دادین؟

نه من دخترم 

تتو هم ندارم

بشدت هم وسواسم

دو سه ماه پیش دوتا ضایعه مولوسکوم روی شکمم بود دکتر گفت هیچی نیست و نگران نباش مال سیستم ایمنی ضعیفه یا دست الوده خپرده بهت و فریز کرد

دیروز دیدم باز یکی درومده

رفتم پیشش انقد گریه کزدم همش میگه استرست بدنتو ضعیف میکنه و چند وقته ازمایش ندادی؟گفتم خیلی وقتع

گفت من ی ازمایش چکاب کامل بران مینویسم

امروز رفتم ازمایش بدم دیدم ایدز و هپاتیتم جزو ازمایشاست

از وقتی اومدم دارم گریه میکنم