خانوما شما هم بعد اینکه بچه هاتون میرن مدرسه دلتون نمیاد بخوابید یا من فقط اینجورم،فکر میکنم پسرم به سختی از خواب بیدارشدن رفت مدرسه توی سرما من با اینکه خوابم میاد دلم نمیاد بخوابم🥹اسم مریضیم چیه واقعا آخه
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه ها پسر من شدیدا به من وابسته هست میدونم به خاطر همین وابستگی مزخرف خودمه،میخوام درست کنم خودمو نمیدونم چطور ،همش خودم رو سرزنش میکنم بخاطر هر کمبودی واسه بچم دیگه خسته شدم واقعا
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم