2777
2789

۶ صبح تو خونه ساعت بیداریه خودم ۷ میرم سرکار بچه‌ها ۷.۳۰ میرن مدرسه 

ظهرم ۲ میام نهار و یه چرت عصرگاهی 

۵ کارای خونه شروع میشه شام و نهار فردا و تمیز کاری

۹.۳۰ هم ساعت خوابه

یک ربع به هفت بیدار میشم پسرم رو حاضر میکنم بره مدرسه روزمرگی هم تکراری دیگه ظرف و غذا جارو..... 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح میام سرکار ، ۱۲ و نیم برمی گردم خونه انگار ۱۸ چرخ از روم رد شده از خستگی و سردرد،وقتی برمی گردم پسر کوچیکم دیگه لحظه ای رهام نمیکنه ، ناهار میخوریم، کمی میخوابم، بلند میشم کارهای سرکار رو انجام میدم، بدو بدو شام درست می کنم و ناهار فردا و همزمان به درس های پسر بزرگم میرسم، ظرفا رو میشورم و باز مثل جنازه میفتم تا روز بعد

خیلی متنوعه هر روز که یه مدل نمیگذره . رسیدگی به بچه ها و درسشون و رفت و امد مدرسه شون ‌. کارای خونه . گاهی خیاطی . یه وقتایی بازار و خرید .یه وقتایی مهمونی  خانه داری همینش خوبه هر روز یه مدلی می چینی برنامه رو 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدایی چه سخت خسته نباشی

بله سخته تازه سرو کله زدن با بچه ها و کارهای مدرسه رو قلم گرفتم بعد یه عده اینجا میگن خوشبحالتون کار میکنید خوشبحالتون که دستتون تو جیب خودتونه ما هم حسرت اونا رو میخوریم که تا لنگ ظهر میخوابن😅

5ونیم بیدار میشم برای نماز.

بعدش سیب میخورم یه نیم ساعت صبر میکنم و بعدش اگر باشگاه نداشته باشم با همسر میرم پارک ورزش اگرم داشته باشم که اون خودش میره من میمونم صبحونه رو اماده میکنم مقدمات نهارو فراهم میکنم و میرم سر کلاسم بعد که برگشتم نهارو میپزم و تا همسر بیاد یه چرت کوچولو میزنم بعداز نهارهم دوباره همسر میره سرکارش و خونه رو یه کم مرتب میکنم و با کارای هنری سرمو گرم میکنم شب هم ساعت 10میخوابم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

۶ صبح بیدار میشم بچه هارو بیدار میکنم صبحانه میدم 

۷ میرن مدرسه 

خودم دوباره می‌خوابم 

اگر کار داشته باشم ساعت می‌زارم ۹ بیدار میشم 

اگر نه تا ۱۱ می‌خوابم 

بعدش بلند میشم ناهار آماده کنم 

هفته ای دو روز پسرم دیر میاد از مدرسه خودم باید برم دنبال دخترم

تنوعاتتون چیه تاحالا بفکر کار ودرامد نیفتادین

چرا دلم میخواد ولی یه وروجک دوساله دارم کسی نیست ازش نگهداری کنه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...