یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صبح میام سرکار ، ۱۲ و نیم برمی گردم خونه انگار ۱۸ چرخ از روم رد شده از خستگی و سردرد،وقتی برمی گردم پسر کوچیکم دیگه لحظه ای رهام نمیکنه ، ناهار میخوریم، کمی میخوابم، بلند میشم کارهای سرکار رو انجام میدم، بدو بدو شام درست می کنم و ناهار فردا و همزمان به درس های پسر بزرگم میرسم، ظرفا رو میشورم و باز مثل جنازه میفتم تا روز بعد
خیلی متنوعه هر روز که یه مدل نمیگذره . رسیدگی به بچه ها و درسشون و رفت و امد مدرسه شون . کارای خونه . گاهی خیاطی . یه وقتایی بازار و خرید .یه وقتایی مهمونی خانه داری همینش خوبه هر روز یه مدلی می چینی برنامه رو
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله سخته تازه سرو کله زدن با بچه ها و کارهای مدرسه رو قلم گرفتم بعد یه عده اینجا میگن خوشبحالتون کار میکنید خوشبحالتون که دستتون تو جیب خودتونه ما هم حسرت اونا رو میخوریم که تا لنگ ظهر میخوابن😅
بعدش سیب میخورم یه نیم ساعت صبر میکنم و بعدش اگر باشگاه نداشته باشم با همسر میرم پارک ورزش اگرم داشته باشم که اون خودش میره من میمونم صبحونه رو اماده میکنم مقدمات نهارو فراهم میکنم و میرم سر کلاسم بعد که برگشتم نهارو میپزم و تا همسر بیاد یه چرت کوچولو میزنم بعداز نهارهم دوباره همسر میره سرکارش و خونه رو یه کم مرتب میکنم و با کارای هنری سرمو گرم میکنم شب هم ساعت 10میخوابم
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...