2777
2789
عنوان

فروختن‌طلا برای دوست

335 بازدید | 45 پست

پارتنرم چند سال پیش برای من یه کادو طلا خرید

من‌ازون طلا خیلی بدم میاد خیلی

این‌مدت دستش تنگه ، و اسم این‌پلاک‌و‌اینا اومد خلاصه کنم‌ گفتم‌بیا پلاکه رو بهت بدم‌ برو بفروش گفت بعدا برات باز بهترشو میخرم گفتم‌ بهش که اینم‌من‌ بدم‌بهت رفته ک رفته 

بچها تاپیک قبلی کلی حرف زدید که کات کن و اینا حرفا

من خودم‌ میفهمم طرف داره کادوش رو پس‌میگیره ، طرف  میخواد اونو ازم‌بگیره برا قرض خودش

همه‌اینارو میفهمم 

ولی الان‌ واقعا عصبی شدم

تاپیک قبل همه گفتن کات‌کن ، ولش کن ، برو دنبال یکی‌ دیگ

نمیفهمم ینی واقعا یه تیکه طلا یا چند تومن‌پول کات کنم ؟!

بشدت اعصابم بهم ریخت

نمیدونم‌واقعا چی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلت ندیدم ولی بخاطر طلا نمیگن کات کن برا زرنگیش رو توی

هنگ‌کردم

مشکل اینجا اینه طرف تو رابطه ما نبوده

طرف تو‌ذهن اون‌نیس

تو صحبتای ما نبوده

و یه داستان کوتاهو میخونه از زندگی ما و حکم‌مبده

واقعا بهم ریختم

هنگ‌کردممشکل اینجا اینه طرف تو رابطه ما نبودهطرف تو‌ذهن اون‌نیستو صحبتای ما نبودهو یه داستان کوتاهو ...

خب اگ شک داری چرا تاپیک زدی بفروش بره .بعد هی میگی پلاک برام بی ارزش بی ارزش صد بار تکرار کردی خب شال نیست که بگی رنگش خوشم نمیاد هرکسی می‌دونه طلا رو میشه راحت تعویض کرد .ما براساس زندگی خودمون نظر می‌دیم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

ببین من تو تاپییکت بودم و نگفتم کات کن فقط سوال کردی اون طلا رو بفروشم پولشو بدم بهش گفتم خود پلاک رو بهش بده

ضمنا چون چند ساله باهم هستین فکر میکنم احساس راحتی باهات کرده دیگه خودت اگه دوسش داری میتونی نادیده بگیری ممکنه بعدا برات چند برابر جبران کنه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

۲ گرم

دروغ میگه میخواد ازت بگیرشو بعدم کات کنه گول نخور دو گرم پولی نیست ک نتونه باهاش جور بشه اما داره زرنگ بازی درمیاره اون دو گرمم ببره بعدشم ب ریشت بخنده کات بگو یاد گاریه اصلا برامم بخری جای اینو نمیگیره نمیدمش

خب اگ شک داری چرا تاپیک زدی بفروش بره .بعد هی میگی پلاک برام بی ارزش بی ارزش صد بار تکرار کردی خب شا ...

عوض نکزدم ک‌ اگ یبار دیدش یا گفت جرا نیست فکر نکنه فروختم‌پولش رو خوردم

فقط نگهداشتم ک بدونه به هیچ کاریم‌نیومو

ببین من تو تاپییکت بودم و نگفتم کات کن فقط سوال کردی اون طلا رو بفروشم پولشو بدم بهش گفتم خود پلاک ر ...

تقریبا ۷ ساله باهمیم

الانم‌پولش رو نمیدم خودشو میدم خودش بره بفروشه 

ولی خب بهش اعتماد دارم‌ و میدونم‌قصدش جدابی نیست

ولی اینکه بعدا بگیره یا نه رو نمیدونم

واقعا نمیدونم چی کنم

بخاطر حرف اینجا خیلی اعصابم‌بهم ریخت

سر درد گرفتم

حس میکنم‌وافعا باید برم‌کات کنم

عوض نکزدم ک‌ اگ یبار دیدش یا گفت جرا نیست فکر نکنه فروختم‌پولش رو خوردمفقط نگهداشتم ک بدونه به هیچ ک ...

ببین من به رابطه شما کاری ندارم نظر خودمو میدم هرگز شوهرت هم بد عادت نده بعد هرچی بشه میاد سمت وسایل تو .بعدش مردا با این فداکاری ها عاشق زنی نمیشن ،من یبار شوهرم گفت زن دوستم همه طلاهاشو داده برا خونه منم جواب دادم به به چه زن خوبی هست مبارکش باشه از اینا قسمت تو نشد 😬

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

تقریبا ۷ ساله باهمیمالانم‌پولش رو نمیدم خودشو میدم خودش بره بفروشه ولی خب بهش اعتماد دارم‌ و میدونم‌ ...

اگه میخواستت تو این ۷ سال میگرفتت

پس خودتو گول نزن🤨🤨🤨🤨

۷ سال دیگم صبر کنی ازدواج نمیکنه باهات😐

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

ببین این کارت بستگی به خیلی چیزا داره

به عمق رابطه و ارزشش

منم صادقانه بگم،با همسرم ۳ سال دوست بودم،و اگه به مشکل مالی میخورد و واقعا کسیو جز من نداشت حاضر بودم کمکش کنم.چرا؟چون برام همه کار میکرد و میدونستم دوستم داره.

اما میگم

اگه واقعا بی کس بود و مثلا پول لازم بود به طور شدید،بعد مجبور بود بهم رو بندازه‌.وگرنه اصلا نمی پسندم این کارو.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨