2777
2789

سلام نیمه شبتون بخیر .... بعدازظهر ی خبری بهم رسید که حالمو خییلییی بد کرد قلبم مچاله شد ... چند وقت پیش پسر یکی از آشناهامون میره شمال دنبال کار خلاف ۲۰ سالشه اونجا مامورا دو تیر بهش میزنن خانوادشم اصلا خبر نداشتن که چه بلایی سرش اومده تا ۵ روز پیش مبفهمن شمال گرفتنش میرن دنبالش میگن زخمیه بیمارستانه اینام هی میان میرن که ببیننش بفهمن چی شده ولی نمیزارن میگن بستریه ... این نامردا یکیشون نیومده بگه بابا مزده تا جنازه رو نمیدونم کجا میبرن زنی دلش میسوزه به مادرش زنگ مبزنه میگه بچتون مرده سرد خونس بیاید دنبالش 😢😭😭😭😭😭😭😭 ..... خدایااااا ۱۹ روز پیش این بچه تیر خورده معلوم نیست کی مرده ولی به خانوادش اطلاع ندادن ... حالا میدونین از این بدتر چیه جنازه رو تحویل ی مادر پدر بدبخت نمیدن 😭😭😭😭😭میگن یا سند بزارین واسه ی جنازه یا ۱۰ تا سکه بهار بدین 😭😶😭😭... واقعا دین این آدمام اسلامه اینام نماز میخونن اینام خدارو میپرستن واسه تحویل دادن جنازه پول میخوان واسه ی جوون ۲۰ ساله که از سر نادونی و نداری اشتباهی کرده 

کار خلاف ؟ آر یو کیدینگ می؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یاخداااا😓 الهییی بگردم برا دل مامانش طفلی خدا میدونه الان چ حالی داره🥲💔

یعنی تو جهنمی زندگی می‌کنیم ک برا جنازه بچتم باید پول بدی........ بعد اینا میان حرف از خدا پیغمبر میزنن 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سند یا ده تا سکه؟!شنیده بودم پول گلوله ها رو میگیرن ولی این مورد رو نشنیده بودم هیچ وقت!

گفتن یا ده تا سکه بدین جنازه رو ببرین این رشوس خدا ازشون نگذره سکه هارو واسه خودشون میخوان مامورا .... سندم قاضی تعیین کرده برا جنازه سند بزارن

یاخداااا😓 الهییی بگردم برا دل مامانش طفلی خدا میدونه الان چ حالی داره🥲💔یعنی تو جهنمی زندگی می‌کنی ...

دقیقااا من دیگ واقعا از اینجا متنفرم از همچین آدمایی متنفرم ادعا خدا پیغمبری هم دارن

اینا دین و اعتقادات رو سپر کثافت کاریاشون قرار دادن

وقتی آقا زاده ها اختلاس چند ده هزار میلیاردی میکنن ... بی خیال

هر چی کمتر بدونیم اعصابمون راحت تره

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

اینا دین و اعتقادات رو سپر کثافت کاریاشون قرار دادنوقتی آقا زاده ها اختلاس چند ده هزار میلیاردی میکن ...

اره منم از همین میسوزم این خانواده رو از نزدبک میشناسم وای ک چقد ندارن وای که چقد وضعشون بده دلم کبابه

اره منم از همین میسوزم این خانواده رو از نزدبک میشناسم وای ک چقد ندارن وای که چقد وضعشون بده دلم کبا ...

فقط میشه گفت خدا لعنتشون کنه و باید امیدوار باشیم واقعا دنیای دیگه ای وجود داشته باشه تا اونام تقاص کثافت کاریاشونو پس بدن چون این دنیا که فعلا بهشتشونه و میتازن و به نوعی اونا سوارن و ما پیاده

فقط میشه گفت خدا لعنتشون کنه و باید امیدوار باشیم واقعا دنیای دیگه ای وجود داشته باشه تا اونام تقاص ...

کاش تو این دنیا تقاص کاراشونو پس میدادن میدیدیم جگرمون حال میومد فقط موندم چرا خدا همچین سنگدلایی رو از رو زمین ورنمیداره چطوری دلشون میاد ی مادر داغ دیده رو شکنجه بدن 

کاش تو این دنیا تقاص کاراشونو پس میدادن میدیدیم جگرمون حال میومد فقط موندم چرا خدا همچین سنگدلایی رو ...

دنیا تا بوده همین بوده از این به بعدم مطمئن باش همینه

حساب و کتاب برای جای دیگه ایه

دوست خاک بر سرش برا اولین بار این پسرو برده بود دزدی

از کجا؟این الان دیه هم داره اونا توبیخ هم دارن، دادگاه نظامی هم دارن اونا،حتما پیشو بگیرین نزارین هم خون بریزن هم پولتونو ببرن هم قلدری کنن پدرشونو دربیارین آشغالارو