سلام نیمه شبتون بخیر .... بعدازظهر ی خبری بهم رسید که حالمو خییلییی بد کرد قلبم مچاله شد ... چند وقت پیش پسر یکی از آشناهامون میره شمال دنبال کار خلاف ۲۰ سالشه اونجا مامورا دو تیر بهش میزنن خانوادشم اصلا خبر نداشتن که چه بلایی سرش اومده تا ۵ روز پیش مبفهمن شمال گرفتنش میرن دنبالش میگن زخمیه بیمارستانه اینام هی میان میرن که ببیننش بفهمن چی شده ولی نمیزارن میگن بستریه ... این نامردا یکیشون نیومده بگه بابا مزده تا جنازه رو نمیدونم کجا میبرن زنی دلش میسوزه به مادرش زنگ مبزنه میگه بچتون مرده سرد خونس بیاید دنبالش 😢😭😭😭😭😭😭😭 ..... خدایااااا ۱۹ روز پیش این بچه تیر خورده معلوم نیست کی مرده ولی به خانوادش اطلاع ندادن ... حالا میدونین از این بدتر چیه جنازه رو تحویل ی مادر پدر بدبخت نمیدن 😭😭😭😭😭میگن یا سند بزارین واسه ی جنازه یا ۱۰ تا سکه بهار بدین 😭😶😭😭... واقعا دین این آدمام اسلامه اینام نماز میخونن اینام خدارو میپرستن واسه تحویل دادن جنازه پول میخوان واسه ی جوون ۲۰ ساله که از سر نادونی و نداری اشتباهی کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم از همین میسوزم این خانواده رو از نزدبک میشناسم وای ک چقد ندارن وای که چقد وضعشون بده دلم کبا ...
فقط میشه گفت خدا لعنتشون کنه و باید امیدوار باشیم واقعا دنیای دیگه ای وجود داشته باشه تا اونام تقاص کثافت کاریاشونو پس بدن چون این دنیا که فعلا بهشتشونه و میتازن و به نوعی اونا سوارن و ما پیاده
فقط میشه گفت خدا لعنتشون کنه و باید امیدوار باشیم واقعا دنیای دیگه ای وجود داشته باشه تا اونام تقاص ...
کاش تو این دنیا تقاص کاراشونو پس میدادن میدیدیم جگرمون حال میومد فقط موندم چرا خدا همچین سنگدلایی رو از رو زمین ورنمیداره چطوری دلشون میاد ی مادر داغ دیده رو شکنجه بدن
دوست خاک بر سرش برا اولین بار این پسرو برده بود دزدی
از کجا؟این الان دیه هم داره اونا توبیخ هم دارن، دادگاه نظامی هم دارن اونا،حتما پیشو بگیرین نزارین هم خون بریزن هم پولتونو ببرن هم قلدری کنن پدرشونو دربیارین آشغالارو