راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم روحیه آتون رو حفظ کنید الان باید خیلی اطرافیان قوی و محکم باشن .الان علم خیلی پیشرفت کرده خیلی روش های جدیدی اومده و خیلی سرطان ها درمان میشه .خدا بزرگه
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خدانکنه عزیزم سرطان معده خیلیا خوب شدن معده رو جدا میکنن اون قسمت که درگیره نگران نباش منم بابام بستریه میگن توده دیده شده و علاعم کبدی هم داره ولی فعلا جواب دقیق ازمایش نیومده مادر شما چه علاعمی داشتن و گرید چند هستن
نگران نباش نمیرد بیمار سخت اجل آمده میمیرد زود تر
دوماد ما سرطان معده بد خیم داشت بقدری سرطان پیشرفت کرده بود که نشد تومور را در بیارن و فرستادن شیمی درمانی خوشبختانه روحیه بیمار و پرستاری خواهرم جواب داد و الان ۲۰ سال گذشته و سر و مور گنده و بعد از اون هزاران نفر مردن این همچنان میگه میخنده منتها اینو بگم غذاش اکثرا عصاره گوشت و آب میوه های طبیعی و زیتون بود