2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا دوست من جلو کراشش عطسه کرد سرماخورده بود مخاطش ریخت رو مقنعه من

واااای چکار کردی ؟

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اره پولمونو بردن از ی جای دیگه باز ضرر مالی هنگفتخونههامونو ماشینامونو فروختیم ی ماشین موند و ی باغ ...

وای چقد بد واقعا منم الان تو همچین شرایطیم و سوالم از خدا اینه چرا؟ 

کاربری دونفره

میخوای من اول بگم ببینیم کی بدبخت تره مسابقه؟ 😂

تاحالا گوشست رو ده شب زدن بیوفتی توی جوب و پات بشکنه و پلاتین بذاری و دو هفته بعدش مصاحبه کاری مهم داشته باشی که تعیین کننده سرنوشتت بوده؟

خیلی زیاااااد

خیلی هم بیتابی و گریه کردم

ولی دیگه سپردم به خدا که حتما حتما صلاح بنده هاشو بهتر میدونه و تک تک این اتفاقات خیریتی توشه که ما بنده ها از روی جهل ناشکری میکنیم

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
وای چقد بد واقعا منم الان تو همچین شرایطیم و سوالم از خدا اینه چرا؟

بازم خداروشکر کن 

درست میشه

من منتظرم درست شه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من چندروز پیش سر یه جریانی از معلم بچم شاکی بودم پاشدم لباس خوبامو پوشیدم ک برم معلمو ببینم شکایت کنم خیلی آریش وتیپ و ادکلن زدا رفتم اونجا حرف زدم و اومدم بیرون خودمو توآینه دیدم یه تیکه بیسکوییت چسبیده بود رو دماغم ک من میدونستم بیسکوییت کس دیگ قطعا فک میکرده عن دماغه

بعدم هی میگفتم ببین چقد خوب جرف میزنم معلم شرمنده س زمینو نگا میکنه نگو چخبره