2777
2789
عنوان

رابطه

787 بازدید | 56 پست

مادر و پدرم خیلی راحت بدون اینکه واسشون مهم باشه ک من بفهمم یا ن انجام میدن هیچ تلاشیم واسه اینکه من نفهمم نمیکنم میرن ت اتاق کارشونو میکنن میان بیرون هزار بار شدن ت خونه ک.اندوم پیدا کردم حالم واقعا بهم میخوره چن بارم وقتی اول راهنمایی پیششون میخابیدم چون اتاق جدا نداشتیم میدیدم ک کنارم دارن انجام میدن ی وقتاییم وقتی میفهمم از فشار زیاد گریم میگیره چیکار کنم ک درست شه؟ مطمئنم در اینده نمیتونم با همسرم رابطه سالم داشته باشم چیکار میتونم بکنم راه حل بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ بده 

کاش ب خاله ایی کسی میکفتی بهشون بگه.

حق هیچ بچه ایی نیست 

قطعا تاثیر میزارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

میتونی با مامانت راحت صحبت کنی ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹