2777
2789
عنوان

پارسال دقیقا همین روز

185 بازدید | 22 پست

بیمارستان بودم. یه عمل خیلی وحشتناک سرپایی داشتم که حالمو بدکرده بود یه سال بود قرص میخوردم و تحت درمان بودم ولی الان حالم خوبه😍 میخواستم هم بگم امید داشته باشین به اونایی که بیمارن... هم یادم بمونه چه روزایی گذشت که فکرنمیکردم از پسشون بربیام...

خدایا شکرت🥰❤ که همیشه منو میبینی 

از ته سیاه چالای زندگی نجاتم میدی❤

بماند به یادگار ... 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجورایی هم برای درمان بود هم آزمایشمایع نخاعی گرفتن ازمفشار مغز بود بیماریم

خداروشکر که الان حالت خوبه

برا مادر منم دعا کن خوب بشه امشب گفتن سرطان روده بزرگ داره ۶۹ سالشه😭

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

خداروشکر که الان حالت خوبهبرا مادر منم دعا کن خوب بشه امشب گفتن سرطان روده بزرگ داره ۶۹ سالشه😭

مرسی عزیزم

چشم حتما اگه قابل باشم 💔

امید داشته باشین منم یه روزی فکر نمیکردم خوب شم

مرسی عزیزمچشم حتما اگه قابل باشم 💔امید داشته باشین منم یه روزی فکر نمیکردم خوب شم

از بس گریه کردیم حال نداریم هممون افتادیم ی گوشه خونه

من خودم پنیک دارم همون حمله اضطراب 

دیگه ازین حالم برات نگم😭😰

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

از بس گریه کردیم حال نداریم هممون افتادیم ی گوشه خونهمن خودم پنیک دارم همون حمله اضطراب دیگه ازین حا ...

شماها که بدتر روحیه تونو بهش تزریق میکنید یکم امید تو چشماتون ببینه براش خوبه ها خودتونو کنترل کنید میدونم سخته ولی چاره چیه اون ب شماها نگاه میکنه ....

شماها که بدتر روحیه تونو بهش تزریق میکنید یکم امید تو چشماتون ببینه براش خوبه ها خودتونو کنترل کنید ...

خودش نمیدونه

فکر میکنه بخاطر همورویید میخان عملش کنن

الانم خونه نیس پیش خالمه

الهی بگردم انشالا سلامتیشونو ب دست میارن غصه نخور بیا بغلم🫂

ان شاءالله