2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چی گفت ؟

برای منم ی ماهه این طوری شده

تو نت خوندم نوشته بود کیست هستو عمل میکنن

از ترسم هنوز دکترنرفتم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

دکتر چی گفت ؟برای منم ی ماهه این طوری شدهتو نت خوندم نوشته بود کیست هستو عمل میکنناز ترسم هنوز دکترن ...

به من گفت عفونته

والا من ترس هزینه اش نرفتم🤦‍♀️اینقدر بالا سرم اومد

خوب هم نمیشه

به نظرتون مشکل دندونه؟

من ارتودنسی کردم و غذای سفت خوردم اینجوری شد 

چند ماهه دکترم گفت آبسه هست و یه ماه قرص چرک خشک کن داد خوب نشد دیگه ام چیزی نگفت 

تو اینترنت نوشته ممکنه مثلا به ریشه دندون اسیب رسیده باشه یا چرکی شده باشه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
به من گفت عفونتهوالا من ترس هزینه اش نرفتم🤦‍♀️اینقدر بالا سرم اومدخوب هم نمیشه

خب گفت قرص بخور؟ 

من ک ی مدت قرص خوردم تغییرنکرد 

ی سال پیش مجدد پر کردمش 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

من ارتودنسی کردم و غذای سفت خوردم اینجوری شد چند ماهه دکترم گفت آبسه هست و یه ماه قرص چرک خشک کن داد ...

خب باید چیکار کرد؟ درمانش چیه

خب باید چیکار کرد؟ درمانش چیه

نمی‌دونم من ولش کردم دست نزدم چند ماهه اینجوریه درد هم نداره بدتر هم نشده دکتر جدا هم نرفتم چون چیز مهمی بود دکتر ارتودنسم می‌گفت برو درست کن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
نمی‌دونم من ولش کردم دست نزدم چند ماهه اینجوریه درد هم نداره بدتر هم نشده دکتر جدا هم نرفتم چون چیز ...

برای منم درد نداره

شده اینه دق برام 

بچم خیلی کوچیکه نمیتونم ب راحتی برم دکتر ☹