2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ویار رو تجربه نکردی که بگی خدایا ازت ممنونم که امروز یه لقمه غذا تو معدم موند.

من تا اخر ماه ۵ ویار شدید داشتم.

غذام برنج کته و سالاد شیرازی بدون پیاز و نون بربری و پنیر شور بود.

همین همین.تازه خیلی وقتا همینم تو معدم نمی موند.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
عژیزم چه بد

اره خیلی بد گذشت

برات خوشحالم که میتونی این دوران رو راحتتر بگذرونی.🥰

کم کم اشتهات بیشتر میشه.

الان چیزای مقوی بخور تا پوکی استخوان و ضعف نگیری.

جنین از ماه ۶ به بعد تقاضاش بیشتر میشه و شما گرسنه تر.

انشالله سالم بیاد بغلت❤️

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اره خیلی بد گذشتبرات خوشحالم که میتونی این دوران رو راحتتر بگذرونی.🥰کم کم اشتهات بیشتر میشه.الان چی ...

قذبونت عزیزم انشالله 

فعلا که بیشتر لواشک 

و به زور غذا خوردن کمی 

و میوه میخورم