2777
2789
عنوان

شیرخشک بچه های حساسیتی😢😢کممممک

1115 بازدید | 46 پست

سلام بچم حساسیت به پروتئین گاو داره و هیچ شیرخشکی بهش نمیسازه نان ببلاک ایزومیل اپتامیل پپتی جونیور هم دادم بجز اینا چی میتونم بدم شما چه شیری میدید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی ب پروتین گاوی حساسیت داره؟ دختر من گوش و بینی و چشاشو مدام میماله دکتر بردم گف حساسیت ...

پی پی اش خونی میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من آپتامیل میدم ولی بد میخوره فقط تو خواب میخوره

تلخه لعنتی

فکر کنم واسه اینجور بچه ها شیرخشک مخصوص هست.برو داروخانه بپرس پیدا میکنی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
تلخه لعنتی

چند ماهشه؟

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

از این پیج کمک بگیر اگه به لحاظ مالی مشکلی نداری:

t.me/happy_baby_shop

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

یک ماه هم تحمل کن اگه به غذا بیوفته یکم راحت میشی.مشکلات گوارشی معمولا با غذا خوردن بچه کمرنگتر میشن

یک ماه هم تحمل کن اگه به غذا بیوفته یکم راحت میشی.مشکلات گوارشی معمولا با غذا خوردن بچه کمرنگتر میشن

غذا میخوره ولی باز خوب نشده