2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه برام دعا کنی خدا منم لایق مادر شدن بدونه؟؟؟؟😭

عزیزدلی انشائ الله بحق حرمت علی اصغر هرچ زودتر دامنتون سبز بشه

بچهای سالم وصالح و پرروزی نصیبتون بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باشوهرت مشکل داری نه؟مثل من😭

آره خیلیییی هم مشکل دارم یکی دوتا نیس بریدم بخدا الان دارم گریه میکنم کاش حدااقل بچه نداشتیم خودمو خلاص میکردم 

باور کن نمیزاره حتی گریه کنم نمیزاره حرف بزنم یکم سبک بشم 

میشه خدا بهم نگاه کنه این ماه تو پریودی لخته لخته ازم بیاد و‌رحمم پاکسازی بشه کامل دیکه و ماه دیگه خ ...

عزیزم به زودی زودی خوب میشی یه نی نی گوگولی وتپلی میادبغلت اگه تهران هستی آدرس یه دکترخوبوبهت بگم

عزیزم سالم سالمه نگران نباش

فداتشم انشائ الله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آره خیلیییی هم مشکل دارم یکی دوتا نیس بریدم بخدا الان دارم گریه میکنم کاش حدااقل بچه نداشتیم خودمو خ ...

منم بخاطربچع هام موندم منم حق گریه ندارم حق اعتراض ندارم هروقت گریه میکنم میگه زوزه نکش بروگمشوخونه ی بابای کچلت