2777
2789
عنوان

اخلاق خوب همسرتون چیه

174 بازدید | 24 پست

بابا انقد تو نی نی سایت انرژی منفی هست که کم کم تو زندگی روزمره مون تاثیر گذاشته

بیاید بگید همسرتون چه ویژگی مثبتی داره؟

مثلا همسر خودم مدیریت مالیش عالیه و سعی میکنه با برنامه ریزی به همه چی برسه.... و من حتی بلد نیستم یک کیلو میوه بگیرم از بس که تمام کارای اقتصادی خونه با اونه....خداروشکر با حساب کتابش تا الان خیلی پیشرفت داشتیم تو زندگی

همه چیش خوبه🧿😍

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چشم بد دور باشه زندگیتون عزیزم😍

قربونت برم مرسی 😍 اگ متاهلی همچنین ❤️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خیلی دلسوز و مهربونه‌. اصلا کینه ای نیس اگه دعوا کنیم به هیچ وجه قهر نمیکنه اصلا طاقت نداره. اگه ببینه من قهرم میاد از دلم درمیاره اگه ادامه اش بدم بازم دعوا درست میکنه😂کلا از قهر متنفره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

همیشه حمایتم میکنه هروقت جایی به مشکل میخورم اولین نفری هست که بهش زنگ میزنم و میدونم که میتونه کمکم کنه😍

زرنگه و تو کارش خیلی موفقه از نظر مالی هم اوکیه

چشم پاکه میدونم که بهم هیچوقت خیانت نمیکنه

سرد و جدیه ولی وقتی محبت میکنه خیلی قشنگ انجام میده

حواسش همیشه بهم هست حتی اگه نشون نده

اولویتش تو زندگی من و دخترمه

و... 

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙

از بین همه اخلاقای خوب یکیشو خیلی دوس دارم اونم اینه ک یادش میمومه من چی دوس دارم جزییاتو یادش میمونه و اینکه بدون اینکه ازش بخام هربار میاد خونه ی چیزی ازبیرون گرفته برام (بیشترلواشک)بچه ام نیستیم ،😂۵ساله ازدواج کردیم دوتا دختر دوقلو ام دارم

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!