2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم دروغ میگه بهم

454 بازدید | 33 پست

رانندس با ماشین خودمون امشب ۹شب رسیده بود شهرمون اما نیومد خونه مستقیم رف کافه من با دوست صمیمیش ک با خانومش خیلی رابطم خوبه در تماس بودم گف بخدا کافه نشسته عکسشو گرف فرستاد دلم شکست واقعا بهم ریختم چرا این از خونه فراریه هر چی کار میکنه خرج میکنه پای قمار و قلیان ن خرج منو میده ن بچه ها در حد پر کردن یخچال فقط یعنی واقعا واجب بود بعد چند روز رانندگی و خستگی مستقیم نیاد خونه بره کافه برای قلیان

تازه ب من دروغ میگه ۱ شب میرسم خونه اصن تو دلم جا نمیشه خدایا

ی چیز مثبت هست ک با دختر نرفته

ولی دروغو اکثر اقایون دارن و خیلی رو ما زنا و زندگیمون تاثیر منفی میزاره متاسفانه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیز مثبت هست ک با دختر نرفتهولی دروغو اکثر اقایون دارن و خیلی رو ما زنا و زندگیمون تاثیر منفی میزا ...

ادمی ک ب راحتی دروغ میگه...قمار...از کجا معلوم دختر نباشه ارزوم فقط مرگشه

نه دیگه شرمنده از توان من خارجه اگه خیانت کرده بود اره دعا میکردم بره زیر 18چرخ

من دیگ به اینش هم شک دارم چون گوشیش رمز میزاره جدیدا 

حالا صبر کنه پدرشو در میارم مرتیکه رو

ادمی ک ب راحتی دروغ میگه...قمار...از کجا معلوم دختر نباشه ارزوم فقط مرگشه

اخه اگه دختر بود الان تو کافه ی دختر ور دلش بود

نمیدونم ممکنه

دروغ خیلی بده

کشیدم حس بدیه

دروغ 

رفیق بازی

خیانت

الکل

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شاید بعد خستگی کار به قلیان نیاز داره(کاری به خوب وبدش ندارم) تا ریلکس کن شما عوض سختگیری و پیگیری از رفیقش خودت  بساط قلیان آماده کن بیاد پیش خودت بکشه این جوری دیگه دروغم نمیگه 

ای بابا بهش بگو اگه بهم بگی کجا داری میری منکه جلوتو نمیگیرم لا اقل دروغ نگو که من اینهمه دلواپست نباشم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
دعا کن بمیره خاهر

بودنش ی درده نبودنش مطمئنا هزار درد