2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاریمو میشه ببینید

132 بازدید | 8 پست

سلام من از روز  ۱۴ سیکلم کیت تخمک گذاریم شروع کرد به هاله انداختن و پررنگ شدن باز یه تایم هایی کمرنگ میشد دوباره ی وقتایی پررنگ میشد همه نکاتشم رعایت میکردم دو ساعت قبلش اب نمیخوردم یکی رو ۳ ظهر میزدمیکی رو ۸ شب میشه راهنماییم کنید تخمک من کی ازاد شده ایا هنوز ازاد نشده ؟ همچنان اقدام کنم؟ عکسش رو گذاشتم میشه ببینید و کمکم کنید ؟البته روز های قبلش هم از روز دهم یک روز در میان اقدام داشتم . برای تعیین جنسیت دختر میخوام

عزیزم پریودتون منظم هست؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم پریودتون منظم هست؟

اره عزیزم دقیقا پریودام بین ۲۶ تا ۲۹ روزه س و ۹۰ درصد مواقع ۲۸ روزه البته ماه پیش اولین اقدامم بود و ۳۰ روزه پریود شدم ک میگن بخاطر اینکه رحم داره اماده میشه تاخیر پیدا میکنه دو سه روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دقیقا پریودام بین ۲۶ تا ۲۹ روزه س و ۹۰ درصد مواقع ۲۸ روزه البته ماه پیش اولین اقدامم بود و ...

شاید بیشتر از یک تخمک ازاد کردی

شاید هم هنوز ازاد نشده

اخه میدونی بالا رفتن هورمون رو کیت نشون میده ولی ازاد شدن تخمک رو قطعی فقط با سونو میشه فهمید

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من نامنظمم

دوبار در ماه مثبت شد ولی پریود شدم

شاید بیشتر از یک تخمک ازاد کردیشاید هم هنوز ازاد نشدهاخه میدونی بالا رفتن هورمون رو کیت نشون میده ول ...

الان برم سونو اگه ازاد شده باشه تموم شده باشه هم نشون میده ؟ یا اگه لقاح شکل گرفته باشه ضرری نداره الان برم سونو؟ 

الان برم سونو اگه ازاد شده باشه تموم شده باشه هم نشون میده ؟ یا اگه لقاح شکل گرفته باشه ضرری نداره ا ...

بهتره با دکتر مشورت کنی عزیزم