من خیلی زود وابسته آدما میشم از رفتارم اصلا نشون نمیدم ک وابسته فلانیم ولی از درون منو نابود میکنه💔اینجوریم که از کسی که وابستش شدم ۲روز بیخبر بمونم خیلی حالم بد میشه اظطراب شدید میگیرم همه بدنم جسمی و روحی درگیر میشه باید چیکار کنم اینجوری نباشم داره عذابم میده😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا چرا گریه می کنی خاطره ای یادته و بدون اون حالاتش برای بچگی و ضعف ت بود و شناخت ناقص ت الان بزرگ ...
من ۳ ساله افسردگی دارم یه سالی میشه که بدتر شدم ینی دیگه به یه گوشه گیری و حوصله نداشتن خطم نمیشه💔 یکم اظطراب که میگیرم همه بدنم سر میشه تپش قلب میگیرم روانپزشکم رفتم ولی جواب نداد
شما فکر کن ی بچه از سن ۳ ۴ سالگی یا از کودکی یا اصلا از نوجوانی پدرمادرش جفتشوت شاغل بودن یا برای مثال بچرو میزاشتن مهد بچرو میسپردن به پرستار یا به پدربزرگ مادربزرگ و پیش بچشون به اتدازه کافی و به اندازه نیاز اون بچه نبودن به مرور تو ذهن این بچه این پیش میاد که از طرف پدرمادرش رها شده و دائما در آیندش ترس اینو داره که الان ننو رها میکنن الان میره بزار باهاش حرف بزنم بزار باهاش خوب باشم بزار مهربون باشم البته اینا جنبه هایی از وابستگیه و وابستگی هزاران مثال دبگه داره اما درکل به این احساس که هی میترسی رهات کنند و سریع وابسته میشه گیگن طرحواره رهاشدگی
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت