2777
2789
عنوان

وابستگی خیلی شدید

211 بازدید | 22 پست

من خیلی زود وابسته آدما میشم از رفتارم اصلا نشون نمیدم ک وابسته فلانیم ولی از درون منو نابود میکنه💔اینجوریم که  از کسی که وابستش شدم ۲روز بیخبر بمونم خیلی حالم بد میشه اظطراب شدید میگیرم همه بدنم جسمی و روحی درگیر میشه باید  چیکار کنم اینجوری نباشم داره عذابم میده😭

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

من خودم عاشق یکی شدم ۴سال دقیقامثل توشدم دارم مثل شمع آب میشم اگ واردرابطع نشدی عاشق تشوچون مثل رل من بی لیاقت خیلی هاهستن گوشی خاموش مبکنع پنجشنبه تاجمعه من فقط دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو دوست نداری

آدمی ک خودشو دوست داره و فقط و در اولویت ب خودش اهمیت میده، خودشو دوست داره، روان و روح و جسمش رو دوست داره و اینجور حالش خوبه و میتونه ب دیگران هم در حد نرمال اهمیت بده

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

هیشکی به اندازه خود آدم مهم نیست اینو یه آدم بسیارررررررر وابسته داره بهت میگه که روحت آسیب می‌بیند قدر خودت و بدون

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خودتو دوست نداریآدمی ک خودشو دوست داره و فقط و در اولویت ب خودش اهمیت میده، خودشو دوست داره، روان و ...

خودمو دوست دارم ولی این وابستگی مضخرف اصلا دست خودم نیستتت

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

شما دچار طرحواره رهاشدگی هستی بنظرمن البته رفتارهای دیگتونم باید مورد بررسی قرار بگیره اما یکی از دلایل وابستگی زیاد اینه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
دست خودم نیست😭

دست خودت باشه من شدم یه آدم مریض افسرده که هیچ حس و ذوقی ندارم برا هیچی خواهش میکنم ازت مثل من نشو 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

میگند آدمهایی که وابستگی شدید 

طرحواره رهاشدگی دارند 

یعنی تو کودکی این حس رو تجربه کردند 

واین حالات اضطراب در برای واقعه ی زمان حال هست بلکه برای اون حالات هیجانی دوران کودکی شون مورد طرد شدگی ست که حالا با این ماجرای حالا اون خاطره بدن اینکه یادمون بیاد هیجانات شدیدش و احساساتش میاد بالا