2777
2789
عنوان

با همسر بی وجدانم چیکارکنم

410 بازدید | 36 پست

دیسک کمر خواهرم پاره شده ... دکتر استراحت ۲۰ روز بهش داده ک تکون نخوره .... 

منم برا زایمانم خواهرم ۲ روز بیمارستان و ۱۰ روزم خونه م بوده با اینکه کرونا بود و هیشکی جرات نداشت تو بیمارستانا بره خونه زندگیش تو یه شهر دیگه رها کرده بود ک کنار من باشه .... الان واقعا نیاز ب کمک داره همسرم میگه نباید بری.... انسانیت درون این مرد وجود نداره... قهر کرده ک چرا میخام برم کمک...

اینم بگم مادرم سنی ازش گذشته توانایی نداره ..

شما بودید با نارضایتیش بازم کمک خواهرتون میرفتید؟؟؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضیش کن برو

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بازبون خوش نرمش کن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

با نارضایتی همسرم تا سر کوچه هم نمی‌رفتم ، سعی میکنم با زبون خوش ، باج دادن به همسرم راضیش کنم ، نه که برم کلا پیش خواهرم بمونم ، روزی ۳ ساعت ۴ ساعت برم پیشش کارهاش کنم ، نهار ، شام ببرم براش یا براش بپزم بهش رسیدگی کنم بیام خونه و همسرم هم راضی کنم ❤️ 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱