2777
2789
عنوان

به بابام خیلی شک دارم

1211 بازدید | 98 پست

امروز ک خونه ی داداشم بودیم من مثه همیشه بینه مامان بابام نشستم(ته تغاری ام و عادتمه) ک یهو پیام اومد ب گوشیه بابام ، برادرزادمم بدو بدو همونور رفت خواسم اونو نگا کنم ک یهو چشمم ب پیامه بابام افتاد.یکی بهش پیام داده بود ک(همینا یادمه از پیام)::=خیالت تخت(اسمه بابام) ...اقا ،دختره مریضه دهنشو چفت کردیم دهنش بستس

بعده این پیام بابام هی میرفت تووپیام رسان هی پیامارو چک میکرد و پیام‌میداد(نزاشت نزدیکش بشم)بعد ک اومدیم خونه همش گوشی دسش بود با اینکه در حالته عادی هر وخ میومد خونه روی میز میزاشت(رو میزمون یه جا مخصوصه گوشی داریم هممون همونجا میزاریم) ولی اینبار هی گوشی دسش بود از خودش جدا نمیکرد. چندین بار هی گوشیشو برداشت رفت تو حیاط (خیلی شک دار) 

قبلا همیشه گوشیشو میگرفتم هیچی نمیگفت (گوشیه من قدیمیه ولی ماله بابام جدید و مدل بالا برای همین همیشه برا کارام از گوشیش استفاده میکنم) اما امشب ک قبل از رفتن به خونه ی داداشم گوشیشو گرفتم ک برم پیجه کلاسمو چک کنم کلی غر غر کرد و گوشیسو گرفت ازم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم اولین بارش نیست . چنسال پیشم بهش پیام اومده بود  با این موضوع ک= اقای فلانی . من خانومه فلانی هستم اهله شهره فلان ، پولمو واریز نکردینااا (دقیقا یه روز قبله این پیام رفته بودن ۵شهر اونور تر با رفقاش تفریح مجردی) 

خدایی شما بودین شک نمیکردین؟

باز حدوده چنسال پیش(ک خیلی چیزا ف یلتر نبود) ک من دسشویی بودم بابام رفت طبقه ۲خونمون و یکی از رفیقاش زنگ زده بود بهش و بابام میگفت تو گوگل سرچ کن س و پ ر . س ک س ی بعد همه چی میاد

مگه میشه با این اوصاف مادر محترمه متوجه نشده پ به بابا چیزی نگفت؟

تو به بابات مشکوکی من به این تاپیک😬😂

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

چیز خوبی با این تعاریف ب ذهنم نیومد

توروخدا بگین چیکار کنم خیلی مشکوکه خیلی دلهره دارم . کلا بابام ادمی بود ک کاری ب کسی نداشت و با همه خیلی مهربونه (فقط حرصاشو سره من خالی میکنه هم بابام هم مامانم

شک که نه یقین پیدا میکردم که خیانتکاره

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
مگه میشه با این اوصاف مادر محترمه متوجه نشده پ به بابا چیزی نگفت؟تو به بابات مشکوکی من به این تاپیک� ...

مامانم کلا بی خیاله و کاری ب کسی نداره و شک تو کارش نیست . امروزم خونه ی داداشم بودیم(بعده دوماه رفتیم ) مامانم امش با بچه ها بود 

با اون‌ محتوای پیام بخدا به امه چی دارم فکر میکنم . خیانت . صیغه . تجاو ز . جنایت😭

پیامو کامل نتونستی بخونی؟

شب که همه خوابیدن نمیتونی گوشیشو چک کنی ؟ رمز گوشیشو میدونی ؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺