2777
2789
عنوان

راه ترک گشادی در تمیزی

499 بازدید | 32 پست

مهمون زنگ زد داره میاد،کلا ۲ دقیقه وقت داشتم.ی کرم زدم و هرچی لباس رو مبل اینا بود،همسرم عادت داره میذاره رو مبل،برداشتم تپوندم تو کمد پایینی،و همسرمم حال رو ی جارو زد.صبح هم خودم آشپزخونه رو طی زده بودم شانس آوردم ظرفهام شسشته شده بود.

ی اتاق دارم تو حیاط پرنده هام اونجان وقت نکردم تمیز کنم ارزن اینا ریختن.مهمون رفت دستشویی من سریع رفتم ی روفرشی پهن کردم رو فرش ک دیده نشه و در رو قفل کردم.خانومها کسی هست مث من گشاد باشه.راه حل تمیز موندن خونه هاتون چیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز چنتا جای خونه رو حسابی عمقی تمیز میکنم فقط میمونه جارو گردگیری و طی که چند روز یباره 

شما سعی کن گاز و سینک و داخل کابینت‌ها و روی کابینتات همیشه تمیز کنی در هر شرایطی که هستی حتما تمیز کن

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

یک آخر هفته وقت بذار همه چیز تمیز کن یک نیرو کمکی هم بگیر 

بعد از اون یک دونه وسیله پهن شد جمع کن 

بذار سر جای خودش 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

انقد خونمو گند برداشته که نگو دو ماهه کمردرد گرفتم نه میتونم راه برم نه میتونم خم و راست بشم نه ظرف بشورم نه جارو کنم هیچ کاری خیلی دلم برا خونه تمیزم تنگ شده خدا رو شکر که سالمید تنبلی رو بزارید کنار و از تمیزی خونتون لذت ببرید و برا امثال منم دعا کنید

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
انقد خونمو گند برداشته که نگو دو ماهه کمردرد گرفتم نه میتونم راه برم نه میتونم خم و راست بشم نه ظرف ...

الهی دعا میکنم سلامتی ت رو دوباره بدست بیاری.توام دعا کن مت تنبلی مو بذارم کنار