2777
2789

سلام من الان نزدیک ۲۰ هفته ام طول سرویکس ام ۲۶ شده دکترم میگه سرکلاژ کن ولی خطر داره بالاخره ، و میگه ممکنه پساری جواب نده برات، حالا واقعا نمیدونم باید چیکار کنم پساری بزارم یا سرکلاژ کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته۱۹بودم که دکترم گفت باید سرکلاژ کنی  ولی تضمین نمیدم  در حین سرکلاژ کیسه آب نترکه چون هفتت بالاست منم دکترمو عوض کردم یه دکترگفت برات پساری می‌زارم این قضیه مال هشت سال پیشه خیلی به سختی پساری پیدا کردم گرونم بود باز نظر یه دکتر دیگم پرسیدم اونم گفت پساری بزار هفته بالاست خطر ناکه واسه سرکلاژ خلاصه پساری گذاشتم هرشب شیاف استفاده میکردم نزدیک ماه های آخرم آمپول پروژسترون میزدم وکلا استراحت دادم به خودم فقط برای حموم سرویس بلند میشدم برای حموم هم نشسته پنج دقیقه میومدم بیرون تا هفته۳۷پساری  رو در اوردم  نزدیک۳۹هفتم زایمان کردم کیسه آب ترکید

من هفته۱۹بودم که دکترم گفت باید سرکلاژ کنی ولی تضمین نمیدم در حین سرکلاژ کیسه آب نترکه چون هفتت با ...

دکتر زنان پساری گذاشت براتون؟ دکتر منم میگه خطرناکه ولی میگه پساری هم شاید جواب نده اصلا سردرگم شدم باور کن، شما چند بود سرویکستون؟

دکتر زنان پساری گذاشت براتون؟ دکتر منم میگه خطرناکه ولی میگه پساری هم شاید جواب نده اصلا سردرگم شدم ...

بله دکتر زنان گذاشت.منم اول ۳۰بود که گفتن برای سی نمیزاریم عددش خوبه تا رسیدم هفته۲۳فک کنم دقیق یادم نیست رسیدبه۲۴برام پساری گذاشت منم دیگه کلا استراحت مطلق دادم به خودم  خداروشکر جواب داد زایمان اولمم بود ولی واسه دومی اصلا کوتاه نشد طول سرویکسم .انشالله واسه شماهم جواب میده   اصلا پله بالا پایین نرو

بله دکتر زنان گذاشت.منم اول ۳۰بود که گفتن برای سی نمیزاریم عددش خوبه تا رسیدم هفته۲۳فک کنم دقیق یادم ...

من هم تازه استراحت مطلق بودم شده این، من هفته ۲۰ هستم ولی میترسم پساری جواب نده دکترم میگه جنین بزرگ بشه فشار میاره ممکنه در بیاد یا عفونت بگیری

پساری همراه با شیاف و آمپول حتما جواب میده بعد اینکه دراوردم دکترم انتظار داشت زود زایمان کنم تا هفته ۳۹باز موند دکتر می‌خندید می‌گفت  انقد محکم کاری کردیم چسبیده دیگه بیرون نمیاد

بله دکتر زنان گذاشت.منم اول ۳۰بود که گفتن برای سی نمیزاریم عددش خوبه تا رسیدم هفته۲۳فک کنم دقیق یادم ...

خیلی سردرگم شدم باورت میشه من از ۱۲ هفته هر دو هفته سونو میدادم چک میکردم تا الان که شد ۲۶

من هم تازه استراحت مطلق بودم شده این، من هفته ۲۰ هستم ولی میترسم پساری جواب نده دکترم میگه جنین بزرگ ...

نظر یکی دوتا از بهترین دکترای شهرتون رو بپرس بین نظر اونا چیه .سرکلاژ بیهوشی داره ولی پساری کمتر از یه ربع برام گذاشت