2777
2789
عنوان

آقا ما که مهاجرت نمی‌کنیم

453 بازدید | 41 پست

فقط میشینم بدبختی های کسایی که مهاجرت کردن میخونم

لاقل دلم خونک میشه

🤣

که خوب شد کاری برای مهاجرت نکردم 🤣🤣🤣😂

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه سر به روانشناس بزن

چون عجیبه که آدم با بدبختی بقیه دلش خنک شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مسئله اینه ادمها وقتی جایی مشکلی دارن درمیون میذارن

مثلا همین نینی سایت خیلی مسخره‌است یکی بیاد بنویسه سلام من زندگیم خوبه، شوهرم ‌خوبه، خیانتم بهم نکردیم تاحالا

وقتی یکی مشکل داره میاد مینویسه و نظر میخواد

مهاجرتم همینه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خب یه سر به روانشناس بزنچون عجیبه که آدم با بدبختی بقیه دلش خنک شه

متوجه نشدی 

به این مهاجرت نکردم دلم خونک میشه 

با بدبختی کسی دلم خونک نمیشه 

ولی من دلم بهشون میسوزه ....فکر کن همه ی زندگی و خانواده تو ول کنی بری که یه زندگی جدید شروع کنی از صفر....ان شاالله خدا کمکشون کنه بتونن دووم بیارن و زحمتهاشون هیچ نشه.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه فامیل داریم مهاجرت کرده هلند خیلییییییی بدبخت شده چرا ؟؟چون اونجا .........چیزی به ذهنم نرسید بگم ...

😅😅😅

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ولی من دلم بهشون میسوزه ....فکر کن همه ی زندگی و خانواده تو ول کنی بری که یه زندگی جدید شروع کنی از ...

آره خیلی سخته 

کلا آدم باید قوی باشه 

نباید روحیش ضعیف باشه 

ميخواي منم از بدبختي هام بگم بيشتر دلت خنك بشه؟اينكه تك و تنها تو غربت سقط مردم زمانيكه شوهرم تو اير ...

اونجات چیکار میکردی؟

چطور بچه اونجا تو شکم تو بود 

پدرش ۱۳ بدر

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا