2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. ایشالله قبول میشیاینو بدون فقط کافیه خودت بخوای تموم تلاشتو بکنی حتما قبول میشیمن پشت کنکوریم ...

بنظرت اگه چیکار میکردی قبول میشدی؟

من دارم برا همه درسام فیلم میبینم ولی میگن اشتباهه ذهنم درگیره خب چیکار کنم مدرسه هم نمیرم

بنظرت اگه چیکار میکردی قبول میشدی؟من دارم برا همه درسام فیلم میبینم ولی میگن اشتباهه ذهنم درگیره خب ...

ببین من خیلی اشتباه داشتم فکر میکردم هرچی ساعت مطالعه بیشتر باشه بهتره اما چیشد کیفیت ب شدت افت کرد مرور نمی کردم ی روز مرور می کردم ی روز نه

از آزمون فراری بودم اگه هم ازمون میدادم خوب تحلیل نمی کردم

نکات مهم ک تو کتاب تست ها بود وارد کتاب نمی کردم

به شدت استرسی بودم  این استرس خیلی بد بود

به نظرم همه درسا رو فیلم نبین اونی رو ببین که دیگ خیلی مشکل داری توش 

چون فیلم وقتتو میگیره

......

ببین من خیلی اشتباه داشتم فکر میکردم هرچی ساعت مطالعه بیشتر باشه بهتره اما چیشد کیفیت ب شدت افت کرد ...

ساعت مطالعت چقدر بود و چقدر خوبه بنظرت

ترازای قلمچیت چند بود رتبت چند شد؟

منم استرسیم چیکار کنم

اره خب درسای دوازدهمو که نمیتونم اصن خودم بخونممن مرور شبانه ندارم انقد مهمه؟

ببین مرور خیلی مهمه

مرور شبانه داشته باش واسه درسایی ک تو طول روز خوندی

و مرور هفتگی که ی جورایی جمع بندی ک چی تو طول هفته خوندی

مرور هم نباید خیلی زمان دار باشه واسه شبانه دیگ نهایت ۱ ساعت نیم ساعت

......

ساعت مطالعت چقدر بود و چقدر خوبه بنظرتترازای قلمچیت چند بود رتبت چند شد؟منم استرسیم چیکار کنم

ببین من خجالت میکشم. بگم. با ۱۰ ساعت مطالعه نتونستم چرا چون فقط فکر ساعت مطالعه بودم نه کیفیت هم کند خوان بودم

ببین ادم ب ادم فرق میکنه یکی تو ۵ ساعت خوب میخونه 

یکی هم ساعت زیادی نیاز داره بستگی هم داره چقدر پایت خوب باشه

من آزمون قلم چی نمی دادم

سیب ترش آزمون میدادم 

ک اصلا تراز خوبی نداشتم پایم هم ضعیف بود اولین بار هم بود ک ب طور جدی میخواستم بخونم و تجربه زیادی نداشتم

استرس رو نمی دونم چی بگم چون خودم هم هنوز نتونستم استرسم رو نداشته باشم

......

منم خیلی رشته دندون پزشکی رو دوست دارم ولی هم خیلی تو درسا ضعیفم هم اعتماد بنفس ندارم

ولی خوب ادم تلاشو بکنه شد شد نشد

حداقل میگیم ما تلاشمونو کردیم شرمنده خودمون نمیشیم

بعدش عزیزم تو اشتباه های منوانجام نده

هیچ چیز تو این دنیا غیرممکن نیست

هیچی نشدنی‌ نیست

تو تموم تلاشتو کن 

حتما میشه

......