2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه من یبار کنترل تلویزیونو گذاشتم تو یخچال از فکر زیاد 😂

من گوشیمو گذاشتم یخچال😂در قوری رو گذاشتم رو پاسماوری در پاسماوری گذاشتم رو قوری مامانم می‌گفت انقد منو مسخره کردی خودتم اینطوری شدی😂

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اره دقیقا منم همینم

یه بار طراحی لباسام جلوم بود کل خونرو گشتم و حتی یادم نیومد دنبال طراحیامم انقدر داشتم اون لحظه فکر میکردم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ذهن آگاهی رو تمرین کن و حواست به گفتگوی درونی تو سرت باشه. اینجوری آروم میشی❤️

یعنی چی عزیز جان؟ 

من از صبح دوست دارم مغزمو درارم از بس با فکرای احمقانش اشک منو دراورده

انقد گریه کردم حسابش از دستم در رفته😞

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

نه من اینجوری نیستم یه چیو بزارم جای دیگه میدونی افکارم ازارم میده

من اونقدر گریه کردم از صبح که حد نداره😞

فکر های ترسناک، وحشتناک 

از همه آدم ها میترسم از همجنس و غیر همجنس.... 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

چجوریه

ما توی ذهن مون از لحظه ای که بیدار میشیم تا لحظه ای که می‌خوابیم یه گفتگوی درونی هست. بیشترش هم صحبت های منفی، اتفاقات گذشته و ناراحتی هست.

شما اگر حواست رو بذاری روی اینکه این صداها، صداهای تو نیست و صدای نفس تحتانی (غر زننده ی درونی)  هست اونوقت ذهنت آروم میشه.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈