2777
2789
بهترین جا هشتگ های اینستا یا سرچ توی پینترسته ، یا گوگل به انگلیسی سرچ کن و اخرش بزن ۲۰۲۴ اینطوری به ...

ممنون ولی خب اینستا ندارم حالا بقیه جاها رو میگردم😁😑❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید دنبال مدل باشی . اگه فضا داری بهتره که کمد های معمولی بزنی چون ماندگار تر هست مخصوصا که لحاف اینام اگه میخوای توش بزاری چون ریلی زود خراب میشه و معمولا لحاف یا لباس بهش گیر میکنه و ریلش خراب میشه .

اما اگه فضا نداری بهتره همون ریلی بزنی  .

رنگ هم بستگی داره نظر من اینه که یا با رنگ تخت خوابت ست کنی  . یا اگه میخوای لحاف رنگ خاصی بگیری که علاقه داری بهش  رنگ کمد رو هم همون کن . 

مثلا من تختم طرح چوب ام دی اف هست . ولی روتختی  و کلا دکوری های اتاقم رنگشون طوسی هست برای همین  کمدم رو طوسی روشن زدم . مدل بتنی ام دی اف

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

این عکس چیزیه که باغ برای ام دی آف کار فرستادن و تا حدودی خواسته خودمم همینه ولی حسن میگه قدیمیه فقط ...

برای من این رو زد خودش نقشش رو کشید چون پشتش یه ستون بزرگ بود و فضای اتاق خیلی بد بود یه طور درست کرد که عیب های پوشیده بشه مخصوصا که اگه دقت کنی سقف هم ازین ستونیا داشته . دوتای سمت چپ جای لحاف هست . دوتای سمت راست برای لباس هست . یکیش دو طبقه هست برای لباسای کوتاه هست دوتاش .یکیش بزرگ هست برای لباسای بلند .

کشو هم خودم خواستم بیرون باشه . چون من جام کوچیک بود و اگه میخواستم کشو داخل باشه سایز کشو خیلی کوچیک میشد .

ولی یه مدل دیدم تو اینستا خیلی خوشم اومد خیلی جدیده برای میگم باز

برای من این رو زد خودش نقشش رو کشید چون پشتش یه ستون بزرگ بود و فضای اتاق خیلی بد بود یه طور درست کر ...

خیلی ساده و قشنگه سفید هم خیلی نازه هم اینکه فضای کوچکیو بزرگتر نشون میده من مشکلم اینه چون تختم قهوه ای سوختس حس میکنم یه جوری میشه اگه کامل سفید بزنم

برای من این رو زد خودش نقشش رو کشید چون پشتش یه ستون بزرگ بود و فضای اتاق خیلی بد بود یه طور درست کر ...

میشه مدلی که گفتینو بفرستین تو اینترنت چیزای خوبی پیدا نمیکنم اینستا ام ندارم

گفتی اینستا نداری اینستا رو برات آوردم اینجا . اینا جزو جدید ترین ها هستن

البته دقت کن یه چیز انتخاب کنی که بعدا  از مد نیوفته . 

بعدم اینکه میگیم کمد از دو چیز حرف میزنیم . یکی درون کمد . یکی بیرون . 

اول ببین داخل کمد ها قراره چه چیزهایی بزاری. پس به چندتا جا لباس  و چند کشو و چند جای اشیا و ... نیاز داری  . بعد بیا فکر کن که بیرونش رو چه شکلی  بزنی  . 

من سبک این عکس پایین که فکر کنم ممبران بهش میگن رو دوست دارم خیلی  . البته میز کنارش نباشع . و رنگش سفید باشه . ولی خب بعده کمد زدنم مد شد وگرنه اینطوری میزدم