من سه دوز تزریق کردم تا جواب دادبعد اون یه ماه طول کشید تا بتام صفر شد ولی دو سه ماه طول کشید تا جنی ...
سلام عزیزم من ی دوز تزریق کردم از ۱۱۰۰ روز ۴ اومد رو ۸۰۰ روز ۷ اومد رو ۶۰۰ رو ۱۴ اومده ۲۵۲ باید بازم چهارشنبه برم سوالم اینه خونریزی داشتی شما برا من هی کم و زیاد میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم از اول بارداری لکه بینی و خونریزی داشتم ولی بعد که دارو اثر کرد یهو خونریزی زیادی داشتمدکتر برو ...
دکتر که میرم عزیزم حتما فقط میخوام بدونم این خونریزیرطبیعیه یا نه چون دکتر بهم گفته از بیشتر از پریود شد و شدید باشه نشونه خطر ولی معمولی نه برا من یا معمولیه یا در حد لکه بینی فقط خستم دیگه میخوام تموم بشه چون مورد من یکم نادر بود یکی توی رحمم بود یکی دیگه تو لوله و این توی لولرو تازه بعد س ماه فهمیدن
خب تو لوله هارو عمل لاپاراسکوپی میکردی و تو رحمیه رو نگه میداشتیچرا دارو زدی که همه رو از دست بدی
اولش کلا نمیدونستم که تولوله هست رفتم سونوگرافی اون که تو رحم بود ضربان نداشت دیگه مجبور به سقط شدم تازه یماه بعد سقط فهمیدم یکی دیگه هم تو لوله بوده از اول ندیدن متاسفانه