2777
2789

اگه اره تا چند دقت خونریزی داشتین و چقدر طول کشید بتاتون صفر بشه برا من هی کم و زیاد میشه ۱۸ روزه تقریبا

لطفا فقط کسایی که تزریق کردن جواب بدن

من سه دوز تزریق کردم تا جواب دادبعد اون یه ماه طول کشید تا بتام صفر شد ولی دو سه ماه طول کشید تا جنی ...

سلام عزیزم من ی  دوز تزریق کردم از ۱۱۰۰ روز ۴ اومد رو ۸۰۰ روز ۷ اومد رو ۶۰۰ رو ۱۴ اومده ۲۵۲ باید بازم چهارشنبه برم سوالم اینه خونریزی داشتی شما برا من هی کم و زیاد میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونریزی یهو شدم به میزان زیاد و لختهای بزرگ که درد خیلی زیادی داشتم تا دفع شد ولی یهفته بیشتر طول ...

من از همون اولش دارم بعضی ردزا میشه لکه بینی بعضی روزا میشه خونریزی واقعا خستم لکه بینیت تا کی طول کشید؟

من از همون اولش دارم بعضی ردزا میشه لکه بینی بعضی روزا میشه خونریزی واقعا خستم لکه بینیت تا کی طول ک ...

منم از اول بارداری لکه بینی و خونریزی داشتم ولی بعد که دارو اثر کرد یهو خونریزی زیادی داشتم

دکتر برو حتما

منم از اول بارداری لکه بینی و خونریزی داشتم ولی بعد که دارو اثر کرد یهو خونریزی زیادی داشتمدکتر برو ...

دکتر که میرم عزیزم حتما فقط میخوام بدونم این خونریزیرطبیعیه یا نه چون دکتر بهم گفته از بیشتر از پریود شد و شدید باشه نشونه خطر ولی معمولی نه برا من یا معمولیه یا در حد لکه بینی فقط خستم دیگه میخوام تموم بشه چون مورد من یکم نادر بود یکی توی رحمم بود یکی دیگه تو لوله و این توی لولرو تازه بعد س ماه فهمیدن

دکتر که میرم عزیزم حتما فقط میخوام بدونم این خونریزیرطبیعیه یا نه چون دکتر بهم گفته از بیشتر از پریو ...

خب تو لوله هارو عمل لاپاراسکوپی میکردی و تو رحمیه رو نگه میداشتی

چرا دارو زدی که همه رو از دست بدی

خب تو لوله هارو عمل لاپاراسکوپی میکردی و تو رحمیه رو نگه میداشتیچرا دارو زدی که همه رو از دست بدی

اولش کلا نمیدونستم که تولوله هست رفتم سونوگرافی اون که تو رحم بود ضربان نداشت دیگه مجبور به سقط شدم تازه یماه بعد سقط فهمیدم یکی دیگه هم تو لوله بوده از اول ندیدن  متاسفانه

سلام عزیزم به نظر من بخاطر این خارج رحمیه خون ریزی هات تا بتات صفر نشده تحمل کن بعده اینکه صفر شد و ...

سلام عزیزم💋خوبی؟❤

خستم واقعا همش میگم این کابوس کی قراره تموم بشع فردا باز بتا دارم کاش صفر شده باشه چون این هفنه چند بار خونریزیم زیاد شد لخته دفع کردم

سلام عزیزم💋خوبی؟❤خستم واقعا همش میگم این کابوس کی قراره تموم بشع فردا باز بتا دارم کاش صفر شده باشه ...

قربونت گلم شکر خدا بد نیستم❤️

میفهمم دو ماهه درگیر خون و لک هستی 

انشالله فردا میری صفر شده دیگه 

بعده اینکه صفر شد یه سونوی واژینال برو برا بررسی داخل رحم که خیالت کلا راحت شه 

ماه پیش سونو دادم یدونه نیم سانی مونده بود الان پریودم پاک شدم میرم باز سونو ببینم تموم شدم یا نهههه ...

وای دیگه نیم ساعت چیه باز مونده اخه انشالله پاک پاک شدی این ماه