2777
2789

اصلا اعصابم خورد کردن

۲۳ ام نزدیک ۲۴

بعد هرچی میگم جدیم نمیگیرن

میگم میخام برم سرکار میگن نمیخاد‌

برم حرفه یاد بگیرم میگن بیخیال

برم رفیق بازی میگن رفیق چیه 

فقط کارم شده حمالی 

هرکار میخام بکنم میگن ن

سرکوبم میکنن

بمامانم میگم میخام ازدواج کنم زندگیم داره ب بطالت میگذره 

اصلا محل نمیده خاهرمم میگ ی شوهر پولدار پیدا کن جهیزیه ات رو هم بخره ینی چی اخه

داداشم باز از اونور میگ چ انتظاری داری خودت برو کارکن پول جهیزیه بیار ...میگم خب برم سرکار میگن ن 

بااینکه مشکل مالی نداریم اصلا

کسیم ک دوسش دارم عمرا قبولش کنن

کلا کارم شده گریه

افسردگی گرفتم 

بخدا حتی تو حیاطم نمیذارن برم 

دارم دق میکنم دیگه😭😭الهی خودت کمک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت وداداشت چه رو مخن 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خواهر برادرت چندسالشونه تهرانی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حالا برای فرار از بطالت سعی نکن سریعا ازدواج کنی. 

و تجربه من از گذشته اینه که خیلی کارها خواستم بکنم و خانوادم نذاشتن و منم خیلی حرف گوش کن نشستم کنار و از این بابت خیلی پشیمونم. برای خواسته هات بجنگ (البته امیدوارم خواسته هات به ضررت نباشه)

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نهایتا یه دعوا راه بنداز و برو دنبال کار یا علاقه ت گاهی وقتا باید انقلاب کنی تا بتونی زندگیتو عوض ک ...

دقیقا همین کارو بکن تهش خواهرت  و داداشت و کلا خانوادت هرکدوم میرن سر خونه زندگیشون ولی تو بخاطر اونا ی دختر افسرده بیکار میمونی که هیچ اعتماد ب نفسی نداری هرچی بیشتر سکوت کنی همین میشه تو الان ب سنی رسیدی ک درستو غلطو بتونی تشخیص بدی نذار بخاطر نظر خانوادت مسیر زندگیت همینطوری هموار بمونه 

ن مشهدم همشون ازدواج کردنهمشون بم دستور میدن منعم میکننبزرگترین ۴۰ سالشه

محل نده کار خوب پیدا کردی برو ب بابات بگو 

اونی ک دوسش داری کار و زندگی داره سربازی رفته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن