2777
2789
عنوان

جنوبی ها کجایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 30 پست
تشکر پس چرا بعضی ها میرن و میگن خاکش میگیره و دیگه بر نمی گردن

ببین مردم ما خیلی خونگرم و مهربون و خاکین.. کلا این خصلت جنوبیاس

ولی خو چون شما از یه شهر بزرگ با کلی امکانات میاین جنوب خو میگم ممکنه سازگاری نداشته باشین جنوب تابستوناش جهنمه از بس گرمه😂😕

خو امکاناتشم نسبت به شهرایی مث تهران کمتره.. ولی خو شما مثلا یه بار تفریحی بیاین ببینین بعد تصمیم بگیرید

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مردم ما خیلی خونگرم و مهربون و خاکین.. کلا این خصلت جنوبیاسولی خو چون شما از یه شهر بزرگ با کلی ...

تو اوج گرما ۱۷ ساعت برقمون رفت بدنمون از گرما تول زد به اداره برق هر چی زنگ می زدم پاسخگو نبودن تو جنوب هم همچین اتفاقاتی میوفته؟

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره. 

اینم کد من

milli-6u7qi 

اینم مجوزه هاش نگاه کنید 

https://milli.gold/main/license/

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تو اوج گرما ۱۷ ساعت برقمون رفت بدنمون از گرما تول زد به اداره برق هر چی زنگ می زدم پاسخگو نبودن تو ج ...

والا تا نیای نبینی نمیشه نظر داد😂😕

ولی خو یه سر بیاین جنوب

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

یک عدد اهوازی ساکن شوشتر هستم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

منم ی عدد شمالی هستم ولی دوست دارم دیگه از این ب بعد غرب کشور زندگی کنم بدم اومد از هرچی رطوبت

برو شیراز اصفهان 

مشهد تهران 

اینا رطوبت ندارن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚