2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون

906 بازدید | 24 پست

یه اتفاقی افتاده که نمیشه تو عمومی بیان کنم

هرکی جنبه داره و متاهله بگه بیاد خصوصی به دادم برسه

در مورد شوهرمه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن هرسری یه عقلی داره،اینجا بگو ببینیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خوب بنویس زود پاک کن

من تو تاپیک های قبلیم گفتم مشکلاتم با شوهرمو‌عصبیه و اینا کلا یک سال و خورده ای عروسی کردیم

حالا دبیر شیمیه تو مدارس دخترونه و حالا پسرونه و خصوصی

بعد خیلی هم جدیه و کارش براش مهمه

به اصرار خودش دیشب رابطه داشتم گردنش کبود شده 

که من متوجه نشدم

حالا امروز رفته سر کار مثل اینکه شاگرداش فهمیدن

اینم زنگ زد دعوا با من که اره از عمد کردی 

داد و بیداد

چون بینمون شکرابه فکر کرده از قصد کردم

حالا منو خیلی محدود کرده کلا

و خانوادم کلا باهام قطع ارتباطن چون با کسی که میخواستن عروسی نکردم

و میدونم از اونجایی که روانیه و رو کارش حساسه یه بلایی سرم میاره 

من تو تاپیک های قبلیم گفتم مشکلاتم با شوهرمو‌عصبیه و اینا کلا یک سال و خورده ای عروسی کردیمحالا دبیر ...

خب شاید واقعا پیش شاگرداش خجالت کشیده وحس بدی گرفته،یکم آرومتر خواهر😁نترس بلایی سرت نمیاره یادش میره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خوب شده که شدهاین عصبانیت نداره زن و شوهرین خوببگو معذرت میخوام عمدی نبوداگه می‌ترسی دعوا راه بندازه ...

کردم 

نمیشناسیش دیوانس کلا

خب شاید واقعا پیش شاگرداش خجالت کشیده وحس بدی گرفته،یکم آرومتر خواهر😁نترس بلایی سرت نمیاره یادش میر ...

بابا به من چه من صب تازه از خواب بیدار شدم وقتی داشت میرفت🤣

بابا خیلی روانیه 

خودشم میدونه واقعا روانیه حتی شاگرداشم با اینکه پروعن ولی مثل سگ از این میترسن

بابا به من چه من صب تازه از خواب بیدار شدم وقتی داشت میرفت🤣بابا خیلی روانیه خودشم میدونه واقعا روان ...

اگه میترسیدن که کبودیو به روش نمیاوردن دهن سرویسا😁