2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی تکراریه واقعا حوصلم سر رفته 

نتیجه حوصله سر رفتنمم اینکه کوشیم داره میپوکه و دهن اینترنت و سرویس کردم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

من تازه عروسی کردم حدود ۴۰ روزه 

حس خسته بودن دارم نمیدونم چرا 

فکر نمیکردم کار خونه اینقدر زیاد باسه مسئولیت سنگینی باشه 

هرروز تکراری 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

وای جدی میگی یعنی بعد ازدواج هم تکراریه؟

اگه مثل من نه تفریحی باشه همم حرص و جوش قسط و قرض و .... آره زیاد 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

تبریک بارداری😃😃

نه بابا😂خدانکنه

چیکار می‌کنی که حوصله ات بیاد سر جاش؟

درحال حاضر هیچی .

دلم میخواد چیز جدید یاد بگیرم و با یه انسانی که کلی تجربه حرف دارم ببینم زندگیش چطور بوده .

معمولا کتاب میخونم ولی الان جلو دستم نیستن ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊